Betonové ploty | BEVES
Mobil

Betonové ploty

Historie společnosti Beves se píše od roku 2002. Tehdy její majitel, ještě jako živnostenský podnikatel, začal vyrábět betonové ploty v pronajatých garážích bývalé traktorové stanice v Lanškrouně.

V roce 2011 došlo k přechodu na právnickou osobu. V té době již společnost BEVES Lanškroun s.r.o. měla 20 zaměstnanců a v rozšířených prostorách stávajícího areálu vyráběla betonové oplocení v mnoha barvách a vzorech.

Poptávka po betonových plotech nadále rostla a pronajaté prostory neumožňovaly společnosti Beves další rozvoj. Tyto okolnosti vedly na konci roku 2014 k rozhodnutí o nákupu nevyužívaných pozemků v průmyslové zóně na Nádražní ulici v Lanškrouně.

Na novém místě v průběhu následujícího roku vyrostl zcela nový areál o rozloze 15 tisíc metrů s moderní výrobní halou a rozlehlou skladovací plochou. Výrobu do něj bylo možné během krátké doby kompletně přesunout a díky neustávající poptávce po betonových plotech zde pokračuje dodnes.

Mobil

Vítejte ve světě betonových plotů

Naším cílem je nabídnout vám nejen funkční, ale i trvalé řešení. Betonové ploty se pyšní nejen vysokou životností, ale i schopností odolat nepřízni počasí a času. Toto je zárukou, že vaše investice do našich plotů je dlouhodobě výhodná a ušetří vám nejen peníze, ale i starosti s údržbou a opravami. S našimi ploty získáváte jistotu a kvalitu, která vydrží roky.

Betonové ploty představují ideální řešení pro ty, kteří hledají kombinaci pohodlí, všestrannosti, dlouhé životnosti a soukromí. S betonovým plotem získáte nejen funkční, ale také esteticky příjemné a trvalé oplocení, které zvýší hodnotu vašeho domova.

Vyberte si z naší nabídky
Mobil

Vyvýšené záhony z betonových desek

Jednotlivé desky vyvýšeného záhonu snadno spojíte pomocí sklolaminátové tyče (žádné rohové sloupky). Nemusíte nic betonovat do země.

Vyberte si místo, kde bude záhon stát. Složte desky dohromady. Připravte zeminu a můžete začít pěstovat snadno a rychle.

Až vás záhon omrzí, snadno jej rozeberete a přemístíte na jiné místo. Právě variabilita je nesmírnou výhodou oproti záhonům z plotových desek.

Dalšími výhodami záhonových desek jsou vysoká pevnost a tloušťka 6 cm.

Vyberte si z naší nabídky

Řekli o nás

Ikona hvězda Ikona hvězda Ikona hvězda Ikona hvězda Ikona hvězda

Sháněl jsem pro ženu 3 vyvýšené záhony. Chtěl jsem betonové kvůli údržbě a odolnosti. Hodně firem co dělá betonové ploty nabízí i betonové vyvýšené záhony. Májí však rohové masivní sloupky které se musejí zabetonovat do země. Až jsem na Bazoši objevil inzerát firmy Beves z Lanškrouna. Dělají vyvýšené záhony bez rohových sloupků na zámky ve kterých je otvor na tyčku. Přesně to je ono. Jel jsem pro ně až z Brna a nyní je už mám smontované. Bez problému ve dvou lidech se ženou. Jsem moc spokojený a můžu je každému doporučit.

Miloslav Mrázek Google recenze
Ikona hvězda Ikona hvězda Ikona hvězda Ikona hvězda Ikona hvězda

S Firmou jsem maximálně spokojený. Rychlost, kvalita, cena za mne palec 👍

Petr Kes Google recenze
Ikona hvězda Ikona hvězda Ikona hvězda Ikona hvězda Ikona hvězda

S firmou jsem velmi spokojený a betonový plot jsem koupil již několikrát. Naposled jsem nevyužil dovozu, ale přijel jsem si sám. Pánové na nákladce, klobouk dolů... maximálně vstřícní a ochotní. I přes to, že mají skutečně plné ruce práce a myslím, se za celý den nezastaví, mi pomohli naložit dílce tak jak jsem potřeboval k mé plné spokojenosti.

David Havelka Google recenze