Petra Řehořková

Zakladatelka kliniky estetické a laserové medicíny Petra Clinic.

Petra Řehořková dlouhodobě patří k vyhledávaným odbornicím v oblasti estetické péče a tvarování problematických částí lidského těla bez nutnosti chirurgických zákroků.

Od roku 2018 je soudní znalec v oblasti kosmetické služby. Má dlouholeté zkušenosti v oblasti rehabilitace, zdravotnictví, rekonvalescence a neustále se v těchto oborech dále vzdělává.

Petra je původně vystudovaná zdravotní sestra se speciálními akreditacemi. Dále absolvovala VŠ Palestra, akademii tělesné výchovy a sportu, obor Wellness Praktik. Je také absolventkou Programu MBA s nepřeberným množstvím dokončených certifikovaných kurzů z oblasti zdraví.

Blog Petra Clinic

Nová služba v Petra Clinic - Observatoř k podrobné analýze vaší pleti

23. dubna 2024

Nová služba v Petra Clinic - Observatoř k podrobné analýze vaší pleti

Některé oblasti vaší pleti se mohou zdát na první pohled v pořádku, ale jiné mohou skrývat malé i velké problémy, jako je například akné, vrásky či pigmentové skvrny. Jak ale můžeme tato tajemství vaší pokožky odhalit a efektivně se o ně postarat? Odpověď přináší Observatoř Petra Clinic.

Oslavte s námi Petra Days

10. dubna 2024

Oslavte s námi Petra Days

Věděli jste, že už to bude 22 let, co krok za krokem kráčíme společně s vámi na cestě ke zdraví a kráse? Petra Clinic se za tu dobu stala synonymem pro vysoce kvalitní péči, inovaci v oblasti estetické medicíny a především pro osobní přístup k našim klientům. Náš příběh spočívá v nekonečných hodinách výzkumu, neúnavné práci a touze posunout hranice možného. A právě tento příběh chceme oslavit s vámi, našimi klienty, kteří jste s námi sdíleli každý krok této cesty.

Revoluční permanentní epilace - v Petra Clinic dokážeme redukovat chloupky i v létě

5. dubna 2024

Revoluční permanentní epilace - v Petra Clinic dokážeme redukovat chloupky i v létě

Permanentní epilace je revolučním řešením v boji proti nechtěným chloupkům. V Petra Clinic vám nabízíme permanentní epilaci, která je efektivní, rychlá a méně bolestivá, než tradiční metody odstraňování chloupků. Ale jak přesně tento proces funguje a pro koho je vhodný?

I vy se trápíte s projevy akné? Vyzkoušejte u nás nejmodernější metody!

6. března 2024

I vy se trápíte s projevy akné? Vyzkoušejte u nás nejmodernější metody!

Akné - toto slovo často označuje frustraci, nejistotu a boj. U mnohých z nás se tato nepříjemná dermatologická obtíž objevila již v období dospívání, avšak není výjimkou, že s ní bojujeme i v pozdějším věku. Je vůbec možné se ho zcela zbavit? Nebo si musíme zvyknout, že projevy akné budou trápit každého z nás?