Přeskočit: Půst a Velikonoce

Půst a Velikonoce

Kvízy a aktivity týkající se Velikonoc v bibli:
(Pro absolvování kvízů je potřeba být přihášen)
Vítejte! Na těchto stránkách si můžete hrát a přitom se dozvědět (nebo si zopakovat) něco o knize jménem Bible. Jsou zde kvízy, hry, doplňovačky, křížovky a mnoho dalšího. Pro většinu aktivit na stránkách je prozatím potřeba být zaregistrován a přihlášen - snad vás to neodradí. 
Za připomínky a nápady vám budu vděčný - kontakt martin.fer(zavináč)evangnet.cz - nebo použijte kontaktní formulář v pravém sloupci.
Přeskočit: Kontaktní formulář

Kontaktní formulář

Přeskočit: Připojení uživatelé

Připojení uživatelé

(posledních 5 minut)
Žádný

Novinky stránek

Obrázek: Správce
Soutěž o knihy se blíží ke konci
autor Správce - Středa, 24. června 2015, 12.48
 
Do konce červnové soutěže na webu www.biblehrou.cz zbývá už jen pár dní. Vyhrát může každý, kdo se zúčastní. Zatím se nikomu nepodařilo na kvízové otázky odpovědět s plným počtem správných odpovědí. Třeba to budete vy! Zkuste to - http://www.biblehrou.cz

Obrázek: Správce
Nové kvízy a červnová soutěž
autor Správce - Čtvrtek, 11. června 2015, 08.52
 
Po květnové odmlce je tady opět soutěž o knihy. Vyhrát můžete opět knihu od České biblické společnosti, tentokrát "Biblická sudoku 2" a dále knihy "O lidech, cestách, Pánu Bohu a jedné mluvící oslici" a "Nový zákon - biblické příběhy pro předškolní děti", které věnovalo oddělení výchovy Českobratrské církve evangelické. 
Tématem červnového soutěžního kvízu je "Odkud pocházeli?" a vyhrát může také každý, kdo se alespoň pokusí kvíz vyplnit!
Další nový kvíz najdete i na hlavní straně a jeho tématem je "Kolikrát v Bibli...?"
Tak to pojďte zkusit - www.biblehrou.cz
Obrázek: Správce
Konec dubnové soutěže o knihy se blíží!
autor Správce - Sobota, 25. dubna 2015, 09.24
 
Dnes a zítra máte poslední příležitost zúčastnit se soutěže o 3 knihy na stránkách Biblehrou.cz! Stačí vyplnit soutěžní kvíz a jedna z knížek je může být Vaše. www.biblehrou.cz
Obrázek: Správce
Ženy v Bibli a dubnová soutěž o knihy
autor Správce - Čtvrtek, 9. dubna 2015, 12.00
 
60 jmen biblických žen a k nim 101 nových kvízových otázek najdete na webu www.biblehrou.cz. A jedna hra typu "Milionář" na toto téma. 

A k tomu začíná dubnová soutěž o knihy, ve které může vyhrát každý, nejenom ten nejlepší (ale ten samozřejmě také). Tak to pojďte zkusit! 
Mezi cenami je kniha, kterou dodala Česká biblická společnost ("...a co o tom říká Bible?") a knížky vydané oddělením výchovy Českobratrské církve evangelické ("O lidech, cestách, Pánu Bohu a jedné mluvící oslici" a "Nový zákon - biblické příběhy pro předškolní děti")

(Občas se může stát, že se v odpovědích nebo otázkách objeví nějaká chybička, tak neváhejte a dejte vědět, ať to můžeme opravit. Anebo přidejte nápad, co byste na Biblehrou chtěli mít. Díky)
Obrázek: Správce
Poslední den se soutěží o knihu Světem Bible
autor Správce - Pátek, 20. března 2015, 08.36
 
Dnes je poslední den, kdy můžete na stránkách www.biblehrou.cz vyplnit kvíz a pokusit se o výhru knihy Světem Bible. O půlnoci březnová soutěž o knihu končí. Navíc na stránkách přibyly zase nové hry - Milionář založený na všech kvízových otázkách, které jsou k dispozici. Podobně pak nová Šibenice a Křížovka (ale ty jsou tvořeny jen z otázek, které mají jednoslovnou odpověď).

Kategorie kurzů


Přeskočit: ČinnostiPřeskočit: Biblické postavy

Biblické postavy

Sára

Manželka Abrahama. Dlouho nemohla mít dítě. Když poslové Abrahamovi říkají, že se mu ve sto letech narodí dítě, směje se tomu.
Přeskočit: Tvorba webu

Tvorba webu

Vedle stránek Biblehrou také vytvářím stránky v redakčním systému Drupal - máte-li zájem o tvorbu, migraci nebo správu webů v Drupalu, rád se s vámi domluvím. Více na drupal-web.cz.
Přeskočit: Podpořte rozvoj stránek Biblehrou

Podpořte rozvoj stránek Biblehrou

Příspěvek na vývoj webu

¨

670100-2209576317/6210
Přeskočit: Spřátelené webyPřeskočit: Heslo ze slovníku

Heslo ze slovníku

První list Tesalonickým

Zřejmě nejstarší dopis apoštola Pavla datovaný do roku 50 po Kristu. Určen křesťanům, kde se křesťanství poprvé dostalo na evropský kontinent (a posléze odtud i na území dnešních Čech a Moravy.) Mimo jiné se v listu řeší problém s tím, že očekávaný druhý příchod Krista se zatím nedostavil.
Přeskočit: Heslo ze slovníku

Heslo ze slovníku

Betlém

Rodiště krále Davida. Podle proroků odtud má přijít Mesiáš. Podel evangelií se zde narodil Ježíš.
Martin Fér - tvorba webů - DRUPAL-WEB.CZ