Zhubni zdravě

Hubnutí s kontrolou metabolismu pod odborným dohledem

Čím se zabýváme

Pomůžeme Vám sestavit individuální program na míru. Nastartujeme vaše hubnutí, imunitu či očistu organismu.

Oblíbené témata našich klientů: hubnutí, očista organismu / detoxikace, bolavé klouby, častá nemocnost, podpora imunity, regenerace před nebo po operaci.

Zdraví a prevence

Základním pilířem prevence je správná výživa, aktivní pohyb a detoxikace organismu. Pomůžeme Vám, zajistit optimální podmínky pro kvalitní fungování organismu.

Pomozme tělu a odvděčí se nám tím, že nás zbaví nemoci.

Ženy a děti

Nejčastěji řešíme formování postavy a zdravé hubnutí. Vyhledávají nás především zaneprázdněné ženy, které v dnešní uspěchané době uvítají jednoduchý a efektivní způsob hubnutí. 

Muži a sportovci

V naší poradně řešíme urychlení regenerace před a po fyzické zátěži. 

U hubnutí klademe důraz především na redukci tukové tkáně s podporou a zachováním svalové hmoty.

  • Další příběhy

    Další příběhy

  • Další příběhy ►

    Další příběhy ►

  • Další příběhy ►►

    Další příběhy ►►

  • Další příběhy ►►►

    Další příběhy ►►►

  • Další příběhy ►►►►

    Další příběhy ►►►►

  • Další příběhy ►►►►►

    Další příběhy ►►►►►

  • Další příběhy ►►►►►►

    Další příběhy ►►►►►►

Osobní nebo online konzultace

Abychom Vám dokázali kvalitně poradit je třeba začít vstupní konzultací. Rozebereme spolu Vaše potřeby, očekávání, stravovací návyky a navrhneme řešení šité pro Vás přímo na míru.

Recepty

magazín

Když se chce, všechno jde.

Co říkají naši klienti

 

Jana Marmolová
Reference
Jirka Gavar je velmi pozitivní člověk, vždy mi poradí, vše vysvětlí. Jde vidět, že má dlouholeté zkušenosti a znalosti v daném oboru. Zároveň mi pomáhá se změnou myšlení, proto jej ráda doporučím. Také díky za to, že jsem přišla o 10 kg váhy :-)
Jarmila Šťotková
Reference
V Centru Vitality Na Dlani jsem vždy spokojená. Je tam klidné a takové domácí prostředí se vstřícnými lidmi, kteří se vždy snaží maximálně vyhovět a poradit. Jirka Gavar se svou ženou Martinou jsou velice milí lidé.
Kateřina Frenzelová
Reference
O Jirkovi Gavarovi jsem se dozvěděla od kamaráda. Nebyla jsem spokojená se svým zevnějškem a váhou. Ač pravidelně cvičím, jím zdravě a piju vodu, myslela jsem si, že v určitém věku už s tím nic neudělám. Jirka mě však přesvědčil o tom, že když se chce a když posloucháte jeho rady, tak se pomalými krůčky ke své vysněné postavě a váze můžete dostat bez hladovění a jojo efektu.