Rychlý kontakt
BOMESPOL, s.r.o.
Nademlejnská 600,
198 00 Praha 9
tel./fax: +420 / 266 610 084
jednatel společnosti:
Jaroslav Bortl
+420 / 602 662 273
Ing. Jiří Spolek
+420 / 602 662 274
napište nám:
e-mail.: zc%lopsemob#ofni

Hasící přístroje Praha

Naše společnost BOMESPOL, s.r.o. sídlí ve městě Praha a zaměřuje se na hasící přístroje a požární bezpečnost. Nabízíme přenosné i pojízdné hasící přístroje nejrůznějších specifikací – k dostání jsou například hasící přístroje práškové, vodní, pěnové a další. Zároveň zajišťujeme montáž a revize hasících přístrojů. Dodáváme nejen hasící přístroje, ale také další věcné prostředky PO. V našem hlavním zájmu je požární bezpečnost, proto ve městě Praha i po celé ČR provádíme školení BOZP dle požadavků našich zákazníků.

Požární bezpečnost

Zaměřujeme se na požární bezpečnost a provádíme preventivní požární prohlídky v termínech dle platné právní úpravy. Požární bezpečnost a oblast PO s klienty vždy konzultujeme a poskytujeme jim odborné poradenství. V rámci zaměření na požární bezpečnost zpracováváme požárně bezpečnostní řešení a dokumentaci PO.

Revize hasících přístrojů

Zajišťujeme roční kontroly, periodické zkoušky a revize hasících přístrojů podle technických podmínek výrobce. Revize hasících přístrojů realizujeme nejčastěji přímo u zákazníků. Provádíme revize hasících přístrojů přenosných i pojízdných, jejich montáž a rozmístění.

Školení BOZP

Základní povinností zaměstnavatele je zajistit svým zaměstnancům školení BOZP. Jsme připraveni zabezpečit školení BOZP dle požadavků zákazníků. Nejčastěji provádíme školení BOZP vedoucích zaměstnanců, řidičů referenčního vozidla a pracovníků ve výškách. Kromě školení BOZP zajišťujeme i další odborná školení, například školení první pomoci.