BOSU ® Balance Trainer

bosuV dnešní době se už svět fitness neorientuje pouze na činky a tvrdý trénink, ale objevují se stále nové a inovativní cvičební metody zaměřené na vnitřní stabilizační svaly. Jedná se melmi důležitou disciplínu, díky které proténujete a zpevníte střed těla tzv. CORE, který je v mnoha ohledech důležitý než klasické posilování bicepsu s činkou. Dříve se jednalo o výborný doplňěk používaný při mnoha sportech i mezi profesionály, ale dneska se tento konkrétní produkt osamostatnil a používá se i samostatně pro plnohodnotný trénink pro všechny základní party těla. 

bosuPůvodem slova BOSU by jsme hledali v anglickém spojení slov "both sides up", kde by byl český překlad " z obou stran využitelná", kde jedna část tvoří polokoule o průměru 64 cm, vysoká 22 cm a druhou stranu tvoří samotná platforma. Termín BOSU se objevil poprvé v roce 2000 a dnes je používán po celém světě.

Pravidelným cvičením na BOSU Balance traineru zlepšujete svoji koordinaci pohybu, držení těla a v neposlední řadě také redukujete tuk na procvičovných partiích. Tento dynamicko-aerobní trénink má pak také samozřejmě vliv i na kardiovaskulární systém.

bosu

Zde si můžete prohlédnout jednotlivé cviky na BOSU Balance trainer, kde můžete načerpat inspiraci pro domácí cvičení.Kompletní nabídku pomůcek BOSU najdete i v našem eshopu.Další předností BOSU je dobrá skladnost a lehká manipulace díky uchopům umístěných po stranách. Dnes v komerčním využití se tato fitness pomůcka používá pro domácí cvičení, ale i kolektivní trénink určené především pro dámy, nicméně díky veliké popularitě a efektivním výsledkům je stále více BOSU vyhledavané i mužkou populací.V naší nabídce najdete najdete kompletní sortiment pomůcek pro BOSU cvičení, který skýtá více než 20 výrobků. Kromě BOSU Balance trainer Home určeném pro domácí využití také verzi BOSU Balance Trainer Profi určenou pro kluby, fitcentra a komerční využití a verzi ELITE, která je vrcholnou řadou.

baner2

Doporučujeme

BOSU ® Balance Trainer HOME

originální pomůcka určená pro domácí cvičení balančních, rehabilitačních i posilovacích cviků umožňuje procvičení většiny svalových partií pro každého v balení: BOSU, pumpička rozdíly oproti verzi PROFI uvedeny v detailním popisu Více info

Prodejna FITHAM Liberec

Prodejna FITHAM Liberec

Prodejna FITHAM Liberec