LANGE SHADOW objevte novou technologii

Více informací

Akční nabídka kol Fuji Nevada se slevou 25-40%

Více informací
Rossignol
Dynastar
Lange
Fuji
Moustache
Look
Ziener
Spyder
Eisbär
Schöffel
Prince
Briko
Vredestein
Soöruz
Breezer

TOP značky

Rossignol

Když roku 1907 Abel Rossignol vybrousil první proužky dřeva, netušil, že o více než 100 let později bude jeho jméno skloňováno jako název jedné z nejvýznamnějších lyžařských značek na světě...

Od té doby se již hodně změnilo. Lyže s původním znakem galského kohouta ušly hodně dlouhou cestu, prošly spoustou novinek jak technologických, tak i designových, ale jedno zůstalo stejné. Stále jsou na špici mezi vítězi Světového poháru. Důkazem byl i loňský ročník Světového poháru v biatlonu, kde Martin Fourcade viditelně dominoval a Marie Dorin-Haberová a Dorothea Viererová svým soupeřkám daly také pořádně zabrat. Na sjezdových lyžích vybojovali křišťálový glóbus pro změnu Frida Hansdotter a Henrik Kristoffersen.


Od doby vzniku firma Rossignol rozšířila svůj sortiment o lyžařské boty, sportovní oblečení a doplňky. Neustále se snaží dle nároků svých zákazníků a zpětné vazby sportovců výrobky zdokonalovat tak, aby byl Váš požitek z lyžování jednoduše nezapomenutelný.

Vybírejte zde
Dynastar

DYNASTAR je firmou, jejíž celá historie a následně výroba lyží jsou trvale spojeny a prodchnuty prostředím nejvyšší hory Evropy - Mont Blancem. Toto sepětí s horami a lyžováním vždy přinášelo podněty pro samotnou konstrukci lyží, používané materiály a co nejlepší užitné vlastnosti lyží. 

Hlavním cílem Dynastaru je tak poskytnout lyžařům kvalitativně nejlepší a nejmodernější vybavení, které si nezakládá na designových výstřelcích nebo posledních módních a barevných kombinacích, ale na skutečnosti uspokojit především lyžařovy nároky na svazích. Proto mají lyže Dynastar pověst lyží špičkových kvalit a konstrukcí.

Dynastar - sjezdové lyže od rekreačních modelů po závodní, freestylové lyže, skialpinistické lyže, dětské lyže, lyžařské hole, oblečení, vázání atd.

Vybírejte zde
Lange

Značka LANGE je nesmazatelně zapsána v historii výroby sjezdové obuvi – byla první, kdo vyrobil lyžařskou obuv s plastovým skeletem; byla první, kdo vyrobil lyžařskou obuv speciálně tvarovanou pro ženy; byla první značkou, která přišla na trh se třemi šířkami skeletu a botičky tak, aby vyhovovaly různým tvarům chodidla.

Lange toužila být vždy první ve vývoji i v závodním lyžování. Proto se před třemi lety spojila s jednou z nejvýznačnějších firem v soudobém designu – společností PININFARINA – dvorním návrhářem Ferrari. Vzniknul tak ojedinělý aerodynamický tvar skeletu a přezek (řady WORLD CUP, COMP a CRL), navíc doplněný o nové anatomické vnitřní botičky. I díky této spolupráci je Lange první a nejúspěšnější lyžařskou obuví současnosti ve Světovém poháru, olympijských hrách a mistrovstvích světa. A díky zkušenostem a poznatkům od nejlepších závodních lyžařů, je i celá kolekce LANGE unikátní svou technickou konstrukcí, použitými materiály, kvalitou a užitnými hodnotami pro každého lyžaře.

Vybírejte zde
Fuji

Značka jízdních kol FUJI píše svou historii od roku 1899 a jedná se o jednu z nejstarších značek na trhu. Zakládá si na kvalitním zpracování vycházející z dlouholeté tradice a historie. Fuji ale nezůstává v minulosti. Sleduje nejnovější cyklistické trendy a nabízí moderní špičková kola.

V současnosti Fuji sponzoruje cyklistický tým CCI Rural-Seguros UCI Continental Circuits a mnoho jiných talentovaných cyklistů.

Za 122 let od té doby byla značka Fuji a její charakteristické horské logo synonymem cyklistiky.

Zakládá si na kvalitním zpracování vycházejícím z dlouholeté tradice a historie. 

Více informací naleznete na stránkách www.fuji-bikes.cz

Vybírejte zde

Naše články

Bretton Racing na startu Michelin Le Mans Cup: Dvojitá výzva s mezinárodní posádkou

Bretton Racing na startu Michelin Le Mans Cup: Dvojitá výzva s mezinárodní posádkou

12.04.24

Jak se rozeběhl start automobilové sezóny, všechny oči se upírají na různé týmy, jejich přípravy a vybrané závody. My, český tým Bretton Racing, jsme se letos rozhodli zabojovat v sérii Michelin Le Mans Cup kategorie LMP3.

Číst dále
Fuji Bikes stánek na závodech Kola pro život 2024

Fuji Bikes stánek na závodech Kola pro život 2024

05.04.24

Fuji Bikes bude účastníkem tří závodů Kola pro život, předního cyklistického sportovního projektu, který oslovuje širokou veřejnost a nabízí seriál amatérských závodů na horských kolech pro všechny věkové a výkonnostní kategorie.

Číst dále
Akční nabídka kol Fuji Nevada se slevou 25-40%

Akční nabídka kol Fuji Nevada se slevou 25-40%

04.03.24

Hardtail kolo je typ horského kola, které se vyznačuje pevnou zadní vidlicí bez zadního odpružení. Tato konstrukce poskytuje řadu výhod, včetně nižší hmotnosti, jednodušší údržby a lepší přenos síly při šlapání, což je zvláště ceněno při jízdě v kopcovitém terénu nebo při závodech. Hardtaily jsou obecně považovány za ideální volbu pro začínající cyklisty, jelikož jsou oproti plně odpruženým kolům cenově dostupnější a nabízejí lepší ovladatelnost a pocit z jízdy. Navzdory absenci zadního odpružení mohou být hardtaily velmi pohodlné, zvláště pokud jsou vybaveny kvalitní přední vidlicí s odpružením.

Číst dále

Výhradní dovozce a distributor sportovních značek pro ČR

Na českém trhu působí od roku 1992. Sídlo společnosti se nachází v Praze s pobočkou v Žamberku. Dovážené zboží je distribuováno prostřednictvím široké specializované sítě prodejen po celé České republice a pro zboží je zajišťován kompletní záruční a pozáruční servis. Vybrané produkty je možné vyzkoušet nebo testovat ve speciálních testovacích centrech.

Přihlášení zavřít