Výstavba bytových domů a nebytových objektů

Zjistit více
Scrollovat dolů
Jsme developerská společnost Bytová výstavba CZ a. s. a vítáme Vás na našich webových stránkách. Jsme specialisté na přípravu, realizaci a prodej projektů pro nové bydlení.

Aktuální projekt

Náš tým profesionálů perfektně zvládá projektovou přípravu, zajištění realizace stavby, prodej nových bytů, péči o své klienty a poskytuje nadstandardní služby z oblastí: klientské změny a finanční poradenství.. Zajišťujeme veškerou komunikaci s bankami a úřady v procesu koupě nového bytu. Dbáme na to, aby nové byty od nás poskytovaly maximální komfort bydlení, byly 100% kvalitně provedené a domyšlené do posledního detailu. Nasloucháme specifickým potřebám našich klientů a plnění jejich přání je naším posláním. Vyberte si u nás své nové bydlení nebo dobrou investici a přesvědčte se sami, že „nestavíme bydlení pro každého, ale máme byt právě pro Vás“.
Více o nás

Urban City Center Hradec Králové

Výstavba bytových jednotek a řadových domů v malebné obci Stěžery vzdálené necelých 3,5 km západně od města Hradec Králové. Projekt „Zahradní čtvrť Stěžery“ zahrnoval 10 řadových domů a 9 samostatně stojících třípodlažních bytových domů s 78 byty, 1+kk, 2+kk, 3+kk a 4+kk. Projekt se realizoval v letech 2011 – 2018.
Více o projektu

Naše reference

Zaujalo vás to?

There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humour, or randomised words which don't look even slightly believable.
Kontaktujte nás
chevron-down