KOMPLETNÍ VÝROBA V ČR
  • BEZ NUTNOSTI STAVEBNÍHO POVOLENÍ
  • ŠPIČKOVÁ KVALITA ZPRACOVÁNÍ
  • NÍZKOENERGETICKÉ ŘEŠENÍ (TŘÍDA B)
  • FINANCOVÁNÍ HYPOTÉKOU
  • MOŽNOST SPOJOVÁNÍ MODULŮ
  • DOPRAVA A USAZENÍ PO CELÉ ČR
O nás
Vyrábíme mobilní domy typové i mobilní domy zcela dle požadavků našich klientů. Pokud jste si vybrali nějaký z našich typových mobilních domů, jsme schopni po konzultaci provést jakékoliv úpravy interiéru (posuny příček, změna velikosti a umístění oken, změna velikosti místností atd.) i úpravy exteriéru (změna typu fasády či fasádního obkladu atd.). Kvalita námi vyráběných domů je špičková, rádi vás o tom přesvědčíme při prohlídce našeho vzorového domu v Přáslavicích u Olomouce.

Proč mít mobilní dům od nás?

KLIENTSKÝ SERVIS
KLIENTSKÝ SERVIS
Klient je u nás vždy na prvním místě. Potřebujete-li poradit s výběrem či financováním, jsme Vám k dispozici.
ŠIROKÝ SORTIMENT
ŠIROKÝ SORTIMENT
Naši nabídku mobilních pravidelně doplňujeme. Pokud si z typových domů nevyberete, rádi nakonfigurujeme dům na míru.
KONTROLA STAVBY
KONTROLA STAVBY
Pokud si vyberete mobilní dům konfogurovaný na míru, nabízíme možnost pravidelných kontrol během realizace domu.
VYSOKÁ KVALITA
VYSOKÁ KVALITA
Při stavbě mobilních domů používáme pouze certifikované materiály. Klient má možnost volby vnitřního i venkovního vzhledu.

Řešení typové i na míru

Naše mobilní domy jsou cenově dostupné, vynikají precizním zpracováním, špičkovou tepelnou izolací a disponují dlouhou životností. V rámci typového řešení nabízíme rychlou realizaci, v rámci individuálního řešení nabízíme možnost modifikace domu dle vašich přání. Domy jsme schopni také vyrábět jako moduly a modulové domy dále sestatovat dle potřeb klienta. Zavolejte nám nebo napište a nakonfigurujte svůj dům ještě dnes!

Vyhovíme i náročným klientům

Naše celoroční mobilní domy splní očekávání i nejnáročnějších klientů, nefungujeme jako pásová výroba ale cílíme na individuální přístup. Montování dřevostaveb se věnujeme od roku 2005, díky mnohaleté praxi jsou naše dřevostavby vyladěné do detailu. Speciální důraz klademe na kvalitu materiálů a jejich životnost. Naše domy je možo stavět bez stavební povolení a jsou kolaudovatelné (lze je opatřit číslem popisným a zřídit si v nich trvalý pobyt).

Nízkoenergetické mobilní domy

Celoroční mobilní domy vyrábíme kompletně v naší výrobní hale v Přáslavicích u Olomouce. Rádi vyrobíme klasické mobilní domy a jsme schopni realizovat také domy modulové. Na přání klienta jsme schopni vyrobit také sezonní mobilní dům a provést modifikace nabízených typových domů. U všech domů nabízíme možnost výběru varianty střešní krytiny, vnějšího pláště a vnitřního vybavení. Na pozemek klienta rádi dům ve spolupráci se smluvním dopravcem přivezeme, za pomoci jeřábu usadíme a připojíme na sítě. Díky mnohatelým zkušenostem jsme schopni rovněž připravit zemní vruty či betonové patky pro usazení domu. Všechny námi montované mobilní domy vyhovují požadavkům stavebního zákona. Díky kvalitní izolaci dosahují mobilní domy z naší výroby velice nízké energetické náročnosti (třída B). Šetříme nejen okolní přírodu, ale také vaši peněženku. Máte-li zájem o bližší informace, rádi Vám je sdělíme telefonicky, e-mailově či při osobním jednání.

Reference

Na tuto společnost jsme dostali doporučení od známých. Měli jsme možnost se podívat k nim do mobilního domku a vlastní domek jsme si namodifikovali dle potřeb. Velice pozitivně hodnotím proklientský přístup a profesionalitu této společnosti.

Hodnoceni
Darina Křížová, Kadaň

Původně jsem hledal kontejnerový domek, ale po tom co jsem zjistil, že existují i širší mobilní domky, začal jsem pátrat po možných řešeních. Nakonec máme domek 12 x 4,5 metru a jsme naprosto spokojeni. Bydlíme za městem v domku o velikosti původního městského bytu 2+1 a vidíme jen pozitiva.

Hodnoceni
Jiří Odehnal, Telč

Velice děkujeme celému týmu za naprosto profesionální přístup od úvodní konzultace, přes výrobu domu až po usazení na pozemek. S ohledem na kvalitu jsme nechtěli mobilní domek z Polska, u této firmy jsme měli možnost navštívit přímo výrobní halu a modifikovat si mnoho věcí (podlahy, dveře, obložení, okna atd). Super spolupráce.

Hodnoceni
Edita Kalvodová, Vsetín
© Celoroční mobilní domy 2022