CERD | Aktuality z České Republiky

Vítejte v CERD, nestranném deníku, který vám přináší nejdůležitější informace o aktuálním dění v České republice. Naše spolupráce s protikorupčními organizacemi a angažovanými občany zaručuje objektivitu a pravdivost informací, které vám přinášíme.

CERD se pyšní tím, že je unikátním zpravodajským deníkem s hlavním cílem poskytovat nestranné a neovlivněné zprávy. Naše redakce je nezávislá na vládní cenzuře a nepodléhá vlivu nadnárodních korporací ani miliardářů.

Naše platforma CERD klade důraz na svobodu slova, možnost vyjádřit se a právo poskytovat informace o skutečné situaci ve společnosti bez ohledu na rasu, náboženské vyznání, sociální a majetkové poměry nebo politické ambice. Jsme hlasem objektivity a pravdy v době, kdy je to nejpotřebnější.

Aktuálně pracujeme na rozšiřování našich služeb, abychom zahrnuli online zpravodajství ze všech států světa, video reportáže, necenzurované diskuse a poskytli platformu pro svobodné vyjadřování názorů a postojů občanů.

CERD je víc než jen médium; je to platforma pro svobodnou a nezávislou komunikaci, která odráží realitu naší doby a usiluje o neustálou inovaci, aby vám přinášela aktuální zprávy v co nejširším rozsahu.


O nás

CERD.com

V dnešním světě je důležité mít přístup k objektivním a neovlivněným zprávám. Naše poslání na CERD.com je poskytovat pravdivé a důkladné zpravodajství, které pomáhá lidem pochopit složité globální události.

Náš cíl je posílit informovanost a odpovědnost ve společnosti tím, že přinášíme zprávy z různých perspektiv, zachováváme nezávislost a dodržujeme nejvyšší žurnalistické standardy.

Věříme, že přístup k kvalitním informacím je klíčem ke spravedlivější a transparentnější společnosti. Snažíme se být hlasem těch, kteří nejsou slyšeni, a ukazovat realitu bez přikrášlení nebo zkreslení.

Jak fungujeme?

Následujeme několik klíčových principů, které nám pomáhají zůstat objektivní a nezávislí.

1

Důkladná žurnalistika

Každá zpráva je pečlivě ověřována a podložena faktickými důkazy. Dbáme na to, aby naše reportáže byly vždy objektivní a nezaujaté.

2

Integrita a etika

Zachováváme nejvyšší morální a etické standardy ve všem, co děláme. Naše zpravodajství je vždy transparentní a poctivé.

3

Globální perspektiva

Pokrýváme události z celého světa a snažíme se přinášet různorodé pohledy na každé téma.

4

Angažovanost komunity

Podporujeme aktivní zapojení našich čtenářů do diskusí a zveme je, aby se podíleli na formování obsahu a témat našeho zpravodajství.

Protikorupční linka

Protikorupční linka je tu pro vaše anonymní svědectví, které může zastavit korupci a trestnou činnost.

protikorupcnilinka.cz

Evidence exekuci

Ověřte si během okamžiku, zda se proti vám nevede exekuce. Předejděte nečekaným komplikacím.

evidenceexekuci.cz

Výpis z registrů

Ujistěte se s podrobným výpisem z registrů, že vaše finanční historie je opravdu čistá a bez jakýchkoliv dluhů.

vypiszregistru.cz

Zpravodajství: Česká republika

Detailní reportáže a analýzy

Švédské podvodné praktiky zaplavují Evropu

Rostoucí trend podvodných aktivit vedoucích švédských podnikatelů, Jon Cristiana Leandera Engströma a Björna Nilsa Gunnara Percyho Westerlunda, vrhá stín na obchodní etiku celého Švédska. Společnost Stander, kterou tito muži z Polska řídí, se stala synonymem pro nekalé praktiky, což vyvolává otázky o charakteru švédské společnosti a její schopnosti regulovat chování svých občanů.

Registr Dlužníků České Republiky

Zjistěte svůj finanční status a ochraňte své finance! S Registrem Dlužníků České Republiky získáte přístup k aktuálním informacím o vaší úvěrové historii a dlužnících. Navštivte nás na https://registrdluznikucr.cz/ a učiňte první krok k zajištění vaší finanční budoucnosti.