Česká účetní kancelář

Česká účetní kancelář - vedení účetnictví, mzdy a veškeré další služby, které pro Vaše podnikání potřebujete

Českou účetní kancelář tvoří tým odborníků na vedení účetnictví, daně, mzdy, finance a administrativu obchodních a výrobních procesů. ČÚK dodává kompletní reportingový servis, který umožňuje přijímat rychlá a kvalifikovaná manažerská rozhodnutí.

Našim klientům dodáváme celou škálu doplňkových služeb, od zakládání společností, umístění sídla, či možnost zřízení evropských společností, které přinášejí mimo jiné i spoustu výhod v rámci vedení účetnictví, či úsporu nákladů na mzdy.

S námi budete mít veškerou účetní agendu kompletně zajištěnou, kdykoliv Vám nastane nějaký problém, rádi Vám poskytneme finanční poradenství či daňovou optimalizaci a Vy se budete moci plně věnovat Vašemu podnikání. Mít vedení účetnictví, mzdy, daně, finance a administrativu pod kontrolou znamená předcházet problémům.

Proč zvolit vedení účetnictví u nás? Proč si nechat připravit mzdy u České účetní kanceláře?

ÚSPORA - Redukce pracovníků v administrativě přináší klientům úspory za mzdy a zaměstnanecké výhody, dovolené a nemoci. Dále klient uspoří prostředky nutné na zaškolování a profesní vzdělávání zaměstnanců (které jsou také nákladem mzdy) kancelářské prostory a SW a HW vybavení.

ODBORNOST - Pravidelné školení, zkoušky a certifikace našich zaměstnanců umožňující jejich orientaci v neustále se měnících zákonech a sdílení nabytých znalostí s ostatními kolegy je jednou z největších výhod vyplývající z vedení účetnictví u ČÚK. vedení účetnictví u nás je svěřit se do ruky opravdového odborníka.

BEZPEČNOST - Problémy a pokuty při kontrolách účetnictví a agendy mezd prováděných státními institucemi jsou přeneseny do zodpovědnosti ČÚK, která má uzavřenu pojistku pro případ pochybení při zpracování účetnictví.

Vyberte si z naší nabídky účetních a administrativních služeb. Vedení účetnictví, mzdy ani administrativa Vám už nebudou dělat starosti!

Spolupráce s námi Vám díky přenesení celého účetnictví mimo provozovnu garantuje absolutní ochranu informací. Tento krok je prevencí možného zneužití interních dat zaměstnanci. V rámci účetnictví Vám garantujeme 100% diskrétnost.

Zastupujeme klienty na základě plné moci včetně kontrol. Vedení účetnictví v prostorách ČÚK tak přináší klid a bezpečný odstup při jednání s úřady. Ponechat vedení účetnictví na České účetní kanceláři je významný krokem k odstranění byrokratické bariéry.

Mzdy, finanční poradenství a související agendy jsou základním pilířem fungujícího podnikání. Jsme připraveni za Vámi stát při budování Vaší společnosti a můžete si být jisti, že vše, počínaje přiznáním daně přes zpracováním mzdy až po účetní uzávěrku, budete mít včas a dobře zpracované.