Chytrá televize u vás doma

Sledujte televizní programy v TV i na počítači, tabletu či mobilním telefonu.

O službě

O službě

Nová televizní platforma, která umožňuje nové zážitky ze sledování vašich oblíbených tv programů
Užijte si naplno základní či rozšířené skupiny televizních kanálů

České tv programy doplněné o sportovní, hudební, filmové a zahraniční stanice včetně českých rádií.

Všechny GO kanály můžete navíc sledovat kdekoliv a na jakémkoliv zařízení.

Pokud máte doma chytrou televizi SmartTV značek LG, Panasonic nebo Samsung, můžete tuto službu začít využívat ihned bez dodatečného set-top-boxu, stejně tak jako na počítači, tabletu nebo telefonu.

  • Další možnost příjem TV ve vaší domácnosti.
  • Můžete využít všech možností IPTV.
  • Jednoduché nasazení, okamžité spuštění vč. široké podpory platforem.

Služba se stala velmi oblíbeným zdrojem signálu u velké spousty operátorů, jelikož jako jedna z prvních v České republice přinesla dlouho očekávanou možnost legálně sledovat televizi i na počítači, tabletu či mobilním telefonu. Pokud máte doma chytrou televizi SmartTV značek LG, Panasonic nebo Samsung, můžete tuto službu začít využívat ihned bez dodatečného set-top-boxu, stejně tak jako na počítači, tabletu nebo telefonu.

Výhody služby IPTV

Zpětné přehrávání

Užijte si možnost zpětného sledování vaší oblíbené televize až 7 dní, také si užijte možnost 50 hodin nahrávek u všech kanálů, které u nás máte aktivních.

Široká nabídka TV

Nechte se hýčkat nadstandardní nabídkou TV programů. Získejte zábavu všeho zaměření v podání nejrůznějších stanic.

EPG, PVR

Užijte si s moderním televizorem plnohodnotné EPG (Elektronický programový průvodce). Využíjte EPG pro nastavení přepnutí/zapnutí vámi zvoleného pořadu a v kombinaci s PVR i nahrávání.

Videotéka

Služba v připravě. Videotéka umožňuje půjčit si online filmové trháky z naší videopůjčovny. Filmy, pohádky, dokumenty, i programy pro dospělé.

Jak objednat službu?

Službu můžete objednat prostřednictvím telefonu, e-mailu a nebo pomocí webového formuláře. Všechny možnosti naleznete v sekci kontakty. Předem děkujeme za důvěru!

Ceny

Balíčky a služby televizních balíčků. Ke všem tv tarifům doporučujeme internetové připojení MMarekStejskal.cz

START

139 měsíčně

Užijte si naplno základní skupiny televizních kanálů. České a zahraniční televize doplněné o sportovní, hudební, filmové a zahraniční stanice včetně českých rádií. Všechny GO kanály můžete navíc sledovat kdekoliv a na jakémkoliv zařízení.

Objednat

FilmBox

139 měsíčně

Vychutnejte si rodinu filmových kanálů FilmBox zahrnující velkofilmy, filmy pro náročného diváka, zábavu pro celou rodinu i pro dospělé, bojová umění i dokumenty, hudbu i módu. S FilmBox získáte naprostou všehochuť v jediné službě!

Objednat

HBO + HBO GO

255 měsíčně

Získejte prémiové kanály, nejnovější filmy, velkolepé seriály a originální produkci HBO. Balíček zahrnuje službu HBO GO, která Vám poskytne neomezený přístup k programu HBO na vašem počítači, mobilu, tabletu, či televizi a taky klasické HBO kanály, které je možné sledovat v aplikacích.

Objednat

Dětský

65 měsíčně

A teď něco pro děti! Balíček plný animovaných i hraných seriálů a pohádek pro děti, který zabaví i toho nejneposednějšího uličníka. Programy poskytující skvělou zábavu, ale i pomoc při rozvíjení komunikačních a poznávacích schopností u těch nejmenších diváků.

Objednat

SPORT

185 měsíčně

Objednejte si SPORT - programovou nabídku, která Vás už nikdy nenechá na holičkách při hledání zábavy. Nabídne Vám všechny možné sporty a už Vám nikdy neunikne žádné mistrovství a žádná z oblíbených lig.

Objednat

DOKU

99 měsíčně

Sledujte nové pohledy na události světových dějin, portréty významných osobností, reportáže z nedostupných míst a exotických zemí, ty nejlepší záběry ze světa divokých i domácích zvířat.

Objednat

RELAXXX

250 měsíčně

Relaxační balíček pro dospělé, plný erotiky a vzrušení. *není možné zakoupit samostatně - pouze k balíčku Základ nebo Standard.

Objednat

Videotéka

Připravujeme!

Forest Gump

Forrest Gump

Drama / Komedie / Romantický
Zelená míle

Zelená míle

Drama / Mysteriózní / Krimi

Se7en

Mysteriózní / Psychologický / Thriller

Schindlerův seznam

Drama / Historický / Životopisný

Marek Stejskal

Marek Stejskal působí v oblasti elektronických telekomunikací. Počátky působení na trhu se datují k 23.7.2008, od kdy nabízíme kvalitní připojení do internetu za rozumnou cenu.

Sportovní 375
Třebestovice, 289 12

info@marekstejskal.cz

+420 605 939 413

Vaše zpráva byla odeslána. Děkujeme!