Vzdělávací projekt Svět kolem nás

Nový Zéland | práce, cestování, letenky

Nový Zéland levně a bez agentur

Nový Zéland  | národní park Abel TasmanNový Zéland | národní park Abel Tasman
Nový Zéland | národní park TongariroNový Zéland | národní park Tongariro

Vítejte na Novém Zélandu, v zemi dlouhého bílého oblaku. Tento informační portál o Novém Zélandu vznikl zejména pro všechny Čechy, kteří se chystají na Nový Zéland, ale nechtějí využívat nabídek agentur. Na tomto webu se dozvíte všechny potřebné a důležité informace o Novém Zélandu, které budete potřebovat a které vás krok po kroku dostanou blíže této nádherné zemi.

Nový Zéland práce

Práce na Novém Zélandu | sbírání jablekPráce na Novém Zélandu
Práce na Novém Zélandu | sbírání jablekPráce na Novém Zélandu | sbírání jablek

Nový Zéland je pro České občany ideálním cílem. Existence pracovního víza Working Holiday Visa, dává Čechům možnost legálně pracovat až po dobu 15 měsíců. To je dostatečně dlouhá doba na to, abyste si úplně pokryli náklady na cestu na Nový Zéland. Pokud máte zájem na Novém Zélandu pracovat, všechny důležité informace naleznete v kapitole Práce a brigády na Novém Zélandu. Ještě doplním, že většina práce na Novém Zélandu je placena úkolově, případně minimální mzdou, která na Novém Zélandu činí 13,50 NZD na hodinu

Díky našemu webu si snadno zjistíte jaké vízum na Nový Zéland budete potřebovat. Poté vám poradíme, jaké práce jsou na Novém Zélandu k nalezení, co byste měli vědět o daních na Novém Zélandu, jak si zažádat o daňové číslo IRD number , jak si založit účet v bance na Novém Zélandu a mnoho jiného.

Nový Zéland cestování

Cestování na Novém Zélandu | Copland TrackCestování na Novém Zélandu | Copland Track

Mnoho cestovatelů a outdoorových milovníků, staví Nový Zéland na přední místa svého dosavadního cestování. Nový Zéland je ideálním místem pro levné cestování, chození po horách a toulkách po bushi. Dokonalý systém národních parků na Novém Zélandu, spravovaných kanceláří DOC, vytváří skvělé podmínky pro individuální cestovatele. Systém levných přírodních kempů, nahrává majitelům obytných dodávek, kteří tak ušetří peníze za hotel nebo ubytovnu.

Cestování na Novém Zélandu | campervanCestování na Novém Zélandu | campervan

Na našem webu o Novém Zélandu se dozvíte všechny potřebné informace o cestování na Novém Zélandu, dozvíte se jak koupit auto na Novém Zélandu a na co si při kupování auta dát pozor, čeká vás naše oblíbená kapitola o stavbě postele v dodávce, spoustu praktických informací o nákupech a cenách, ubytování a cestování na Novém Zélandu.

Dozvíte se, jaké jsou nejoblíbenější trasy cestování na Novém Zéland, a samozřejmě s námi navštívíte všechna nejkrásnější místa na Novém Zélandu.

Letenky na Nový Zéland

Další důležité informace se týkají kupování letenek na Nový Zéland. Vzhledem k tomu, že Nový Zéland je od České republiky značně vzdálen, tato vzdálenost se také odrazí v ceně letenky. Díky našemu webu však můžete udělat předodletový průzkum a podívat se, které letecké společnosti prodávají levné letenky na Nový Zéland.

Diskuzní fórum o Novém Zélandu

Nedílnou součástí našeho webu je diskuzní fórum o Novém Zélandu. Zde se můžete ptát na všechny otázky týkající se Nového Zélandu, které vás napadnou. Diskuzní fórum navštěvuje spousta cestovatelů, kteří na Novém Zélandu právě jsou, nebo se tam teprve chystají. V sekci spolujízda na Nový Zéland si můžete pro svou cestu najít spřízněnou duši, v sekci inzerce můžete prodat nebo koupit auto či dodávku na cestování a v sekci práce se můžete ptát na otázky spojené s prací na Novém Zélandu.

Kdo jsme a co za to chceme?

Jsme nezávislí cestovatelé, Jan a Eva Lejskovi. Máme rádi cestování, rádi poznáváme nové kraje a zejména zvyky a obyčeje obyvatel. Na svých cestách jsme narazili na spoustu zajímavých míst i lidí, nechceme si to však jejich krásu nechávat pro sebe. Odmítáme se ztotožnit s myšlenkou, že Češi jsou sobecký a omezený národ, která je nám často předhazována. Věříme že i přes vysoký počet podvodníků a omezenců existuje spousta krajanů, kteří jsou ochotni podělit se o své zkušenosti a zážitky, stejně jako my.

Věřte nebo ne, v žádném případě to neděláme pro peníze! Všechny informace uvedené na tomto webu o Novém Zélandu jsou zdarma k dispozici pro vás, cestovatele.

Cesta na Nový Zéland byla spuštěna v červnu roku 2010, oficiálně dokončena byla po 6 měsících každodenní usilovné práce po večerech a volných chvílích. Od té doby ji navštívilo téměř 500.000 návštěvníků.

Pokud chcete naši práci ocenit, neposílejte nám peníze, bohatě nám postačí, když rozešlete informace o tomto webu všem kdo by o ně mohl mít zájem. Prosíme vás o umístění odkazu na tento web na váš blog či váš web, o sdílení na Facebooku, či uvedení odkazu na fóru, které navštěvujete. Samozřejmě také stojíme o vaše názory, a tak bychom byli rádi, kdybyste se na Cestě na Nový Zéland cítili jako doma, to jen vy návštěvníci děláte cestu na Nový Zéland takovou, jaká je!

Děkujeme za návštěvu, Jan a Eva Lejskovi

Přihlášení
Sponzorované odkazy
Kurz
Nový Zéland Aktuální kurz1 NZD = 13,961 CZK
Dle dnešního kurzovního lístku ČNB
Cestování na Facebooku
Další odkazy