Doporučujeme
1 travelpilot fx
4 850 Kč –24 %
3 670 Kč

Ford Focus (MK2) se systémem FX. Nastavení v cizím jazyce je někdy boj, ale s češtinou je to hračka.

Kód: 45
1 Renault
5 170 Kč

K čemu je české menu v Renaultu? K rychlému a snadnému pohybu v menu systému a pohodlnému nastavenínavigace, telefonu, zvuku a dalších.

Kód: 87
5b7d5f74433da 2
3 670 Kč

Svádíte boj s nastavením? Přestaňte bojovat a vyřešte to jednou pro vždy. Český překlad pro systém Uconnect 5" Radio (Nav/Live)

Kód: 72
Novinky
5e984d4a805eb 2
13 300 Kč

Řešení pro ladění sudých frekvencí ve vašem Dodge RAM. Pro auta dovezená z USA doplníme možnost ladění sudých frekvencí a zobrazování evropských map.

Kód: 52
5e984d4a805eb 2
13 300 Kč

Řešení pro ladění sudých frekvencí ve vašem Jeep Grand Cherokee. Pro auta dovezená z USA doplníme možnost ladění sudých frekvencí a zobrazování evropských map.

Kód: 54
584048fc85c62 2
5 170 Kč

Terén mu sluší, ale ve městě se za ním každý obdivně ohlíží. Jeho ovládání v angličtině je jistě stylové, ale přehlednost a pohodlí při nastavování funkcí v češtině vás ohromí....

Kód: 103

Čeština do aut

Překlad Vašeho vozu do češtiny s garancí

V nabídce našeho online obchodu Vám nabízíme možnost si pohodlně z domova objednat překlad do češtiny pro Váš automobil. Stačí si vybrat značku vozu, model, rok výroby a správně zvolit systém, který je ve Vašem voze nainstalovaný. My pro Vás máme ověřenou a bezpečnou službu, které Vám zajistí bezproblémový překlad do češtiny celého systému automobilu. Pokud máte zájem i o překlad hlasu, nabízíme v rámci příplatku i tuto službu. Náš proškolený technik Vám bezpečně nainstaluje češtinu do Vašeho vozu. Záleží jen na Vás, jestli chcete se svým autem přijet k nám nebo si objednáte náš mobilní vůz, který se pohybuje po celé ČR i Slovensku a v relativně krátkém čase Vám zajistíme překlad do češtiny přímo u Vás doma.

Aktuálně máme pro Vás v nabídce modely značky FORD. Postupně budeme doplňovat i další značky a nabízet překlad do češtiny i pro jiné značky vozů a jejich modely. Pokud tedy vlastníte jinou značku vozu a máte o překlad do češtiny zájem, kontaktujte nás prostřednictvím telefonu, emailu nebo kontaktního formuláře a my Vám rádi sdělíme, jestli Vám jsme schopni zajistit češtinu právě do Vašeho vozu.