Terapie   Workshopy   Kurzy   Konzultace   Mentoring           v oblasti seberozvoje, psychohygieny, wellbeingu a mindfulness

Blížící se akce : Terapeutické workshopy 

rezervace: +420 739 412 282  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Cesta do rozšířeného vědomí - šamanský buben     
12.4.2024   TUHAŇ 19:00 - 21:00    

Ženský kruh - dobij se energií     
18.4.2024   on-line   17:00 - 20:00     

Cesta k sobě - píseň duše     
11.5.2024   TUHAŇ  9:00  - 16:00   

Služby pro vás:

Individuální terapie - konzultace
on-line

LovE-motion Terapie (LET) 

Terapie sestavená na míru, přímo na problém, který chcete řešit. 

Změň svůj život díky lásce a sebepřijetí...

je soubor metod a nástrojů vycházejících z několikaletých zkušeností práce s klienty. Využívá terapeutických přístupů kvantové terapie, vizualizačních techniky, neurolingvistického programování, práce v hladině alfa, regresní terapie, konstelací a muzikoterapie. Přístup nabízí klientovi individuální cestu, vytvořenou na míru s cílem poskytnout maximální podporu a pomoc tam, kde je jí třeba.

Potřeba změny se vždy manifestuje v našem životě emocionální úrovni - narůstající nespokojenost, nepříjemné pocity, obavy, strachy, úzkosti... a následně i v hmotné oblasti - alergie, bolesti, nemoci... Výjimkou nejsou potíže ve vztazích, rodinné či partnerské neshody, finanční problémy, problémy v zaměstnání nebo ve škole...

Tyto situace nás vybízejí k zastavení a přehodnocení našeho směřování. LET vám cestou láskyplného přijetí sebe sama, prací na vašem osobním růstu umožní překonat tyto životní milníky a posunout se blíže ke spokojenému životu. S pomocí terapeuta nahlédnete do svého nitra, objevíte vnitřní prostor, odstraníte bloky, překážky, nefunkční přesvědčení a programy, které vás na vaší cestě brzdí v posunu. Naučíte se pracovat se svou intuicí, myslí, emocemi tak, aby se vám lépe žilo.

 LET je dokonalé a transformační dobrodružství. Prostor sebepoznání a růstu. Pro někoho tvrdá práce, protkaná hlubokými emočními projevy, pro jiného příjemné relaxování a meditace. Pro mě, je to cesta, jak fungovat ve vnějším světě (plném neklidu) a přitom si umět zachovat vnitřní klid, rozvážnost a víru v pozitivní posun nejen individualit. Je to magická síla, která změnou vnitřního nastavení a prožívání mění náš okolní svět, realitu, ve které žijeme.

Snažím se "Cestou lásky k sebepoznání, sebepřijetí přispět ke zdraví, spokojenosti a pocitu vnitřního naplnění každého klienta."

Na terapii je možné se objednat telefonicky +420 739 412 282.

Cena sezení on-line je 1500,- Kč  (60 €) za hodinu. Maximální délka jednoho sezení jsou 2 hodiny.

Píseň duše
osobní setkání

vokální workshop

Určený všem, kteří se bojí vokálně vyjádřit,  nebo chtějí svůj vztah s hlasem prohloubit.

Nauč se uvolňovat a prožívat své emoce...

Píseň duše nabízí prostor, ve kterém se setkáte se svým vlastním hlasem v jeho ryzé a jednoduché podobě.  S hlasem, který nám byl dán jako prostředek k sebe-projevení, sebe-očištění, sebe-přijetí.  
Hlas je velmi mocným a léčivým nástrojem na cestě k sebe-poznání. Při jeho požívání zapojujeme do procesu celou bytost - fyzické tělo, mysl, emoce, srdce dech. Zprostředkovává napojení na vyšší vědomí a umožňuje komunikovat s celým systémem, jehož jsme součástí.  Práce s hlasem nás vrací do přítomného okamžiku a pomáhá najít naši podstatu.

Cílem je nabídnout bezpečný prostor, kde se budete moc naplno projevit a vyjádřit emoce pomocí hlasu.
 Propojíte se sami se sebou a se vším kolem vás.

Většina účastníků si prošla nějakým vokálním traumatem nebo stopkou: "Nemáš hudební sluch, skřehotáš jako žába – nezpívej!" A když prožijete něco takového, tak se většinou zablokujete a přestanete se vokálně projevovat, vedlejším efektem takového bloku je omezené projevování a prožívání emocí. 
 Na workshopu se budeme zabývat technikami, které tyto bloky a traumata rozpustí a vy budete znovu schopni prožívat a projevovat svoje emoce, svůj hlas naplno. Užijete si chvíle expanze, objevování, experimentace a to vše bez omezení a připomínek z okolí.  Váš projev bude naprosto svobodný. 

Není důležité jak to zní, ale jak moc si sám k sobě pravdivý...

Workshop vypisuji pravidelně 4x do roka. Rezervace telefonicky: +420 739 412 282

11.5.2024.     TUHAŇ     OU  9:00 - 16:00   cena: 950,-Kč s DPH

Cesta šamanského bubnu
osobní setkání

meditace se spiritálním záměrem

Určený všem, kteří si chtějí odpočinout, načerpat sílu, nebo dostat odpovědi na své otázky.

Cesta do rozšířeného vědomí

Šamanský buben je hudební nástroj používaný tradičně v šamanských rituálech a ceremoniích mnoha původních kultur po celém světě. Tento rituální nástroj vytváří specifické zvuky a ve spojení s rytmem hraje klíčovou roli při sestupování do hladiny alfa čí hlubších stavů vědomí. Ve stavu hluboké relaxace odstraňuje negativní energii, může přinést léčebnou energii nebo pomoci při uzdravování. Někteří mohou získat odpovědi na své otázky, vize nebo prožít spirituální cestu. 

12.4.2024     Tuhaň     OU  19:00 - 21:00   cena: 450,-Kč s DPH
3. 5. 2024     Tuhaň     OU  19:00 - 21:00   cena: 450,-Kč s DPH


Přepis limbického otisku
on-line

transformační vedená meditace 

I vy můžete žít krásný a šťastný život! 
Vkročte na novou cestu!

Přepis limbického otisku (Limbic Imprint Recoding) je vedená terapeutická meditace inspirovaná metodou Eleny Tonetti pro uvolnění blokujících vzorců a jejich přepis.  
Díky této metodě získáváme možnost změnit hluboce uložené vzorce v nás. Návyky z dětství a životní zkušenosti, které jsme během dětství a dospívání nasbírali, nám vytváří filtr, přes který vnímáme svět kolem. Dopředu nám zabarvuje situace, které prožíváme a ovlivňuje naše emoce.  Ne zřídka je tento osobní filtr nastaven negativně a podvědomě ovládá naše prožitky. Metoda přepisu limbického otisku  nám umožňuje tyto filtry změnit a tím změnit naše současné prožívání. 

 Přepis limbického otisku Meditací "Otevři se lásce" na kterou se můžete přihlásitvám umožní přepsat si traumatické situace z dětství a dospívání a změnit tak svůj pohled na sebe i vlastní život. Vydáte se na několika hodinovou hlubokou vnitřní cestu, během níž ve stavu hluboké relaxace projdete svůj život od prenatálního období, raného dětství až do počátků dospělého života. Je to meditace, která má sílu změnit váš život k lepšímu a vy zde získáte příležitost, všechny bolestivé zkušenosti a situace přepsat…

Meditace posvátného stromu života
on-line

meditace k aktivaci potenciálu a hojnosti

Určený všem, kteří si chtějí najít vnitřní sílu pro změny vedoucí k větší prosperitě a plnějšímu životu

Začni žít své sny naplno!

Přes archetyp stromu v sobě aktivujete svůj potenciál. Načerpáte sílu pro změny, které jsou ve vašem životě nezbytné k posunu. 

Tato meditace je postavena na poznatcích z konstelací, kde se pomocí stomu můžeme spojit se svými předky a rozproudit rodovou energii. 

Pokud vás trápí zdraví, poukazuje to na nerovnovánu v proudění energie, pozornosti a lásky. Také to může poukazovat na téma "Moje hranice" které pravděpodobně neustále někdo překračoval. A tělo zareagovalo na tuto nerovnováhu. Také je možné, že již delší dobu toužíte po změně, ale nemáte sílu jí realizovat, tak nemoc vám tento prostor nabídne.  Nemoc je vždy velkým učitelem v našem životě. 


Techniky a přístupy, které používám:

Regresní Terapie

Pomáhá na základě asociací vybavit si obrazy z minula a řešit problémy, které vznikli v minulosti. Je nehypnotická a neinvazivní.

Kvantová Terapie

Mocná technika energetického léčení, která pracuje s energií životní síly – univerzální vibrací lásky a harmonie. 

EFT Terapie

Metoda, která na základě poklepu na určité body, harmonizuje tělo a naší mysl. Odhaluje souvislostí a neutralizuje emocionální náboj vzpomínek.

Vizualizační Terapie

Tyto techniky jsou mocným nástrojem při práci s vnitřními bloky, negativními emocemi, strachy... Přepisuje a harmonizuje prožité situace, dovoluje nám vytvářet právě takový svět, který potřebujeme pro svůj spokojený a šťastný život

Konstelace

Umožňují názorně nahlédnout do témat, která klient řeší. S osobním odstupem získat informace a pohled na celou situaci. 

Konverzační Terapie

Někdy je nejúčinnější způsob terapie se z problému vypovídat, vykřičet, vybrečet - prožít si emoce, které nás paralyzují, uznat je a propustit.

Muziko Terapie

Přináší hluboké harmonizující zážitky z hudby, zvuků a vibrací. Zvuk přímo ovlivňuje naše tělo a psychiku, proto má velmi silný léčivý potenciál. 

Léčivé a rituální písně, meditace

Na mém youtube kanále "Soňa Kali Šebestová" naleznete léčivé písně z projektu Círculo, autorské písně, meditace a spoustu dalšího zdarma. 

O Soně Kali Šebestové

Lektorka a terapeutka osobního rozvoje. Od roku 2013 se věnuje skupinové a individuální práci převážně se ženami.  

Jako speciální pedagog a koordinátor ŠVP vytváří programy pro žáky a pedagogy vedoucí k  implementaci well-beingu a psychohygieny do školního prostředí. 

Vytvoříla jedinečný přístup LovE-motion, který kombinuje kvantový, vizualizační,  regresní a konstelační  přístup ke klientovi. 

 Vede také vokální a muzikoterapeutické semináře, které jsou zaměřené na probouzení lásky k sobě, šťastný a harmonický život a prožívání radosti.