pavel chadalík, lidmily malé 817, pardubice 530 12



Najdete nás na facebooku

..:: Renovace van ::..

Renovace van akrylátovou vložkouNelíbí se Vám Vaše stará vana? Renovace van je řešením pro vás. Renovace van rychle, levně, bez bourání, výměny a poškození obkladů, odpadu, prachu, hluku a dalších výdajů spojených s renovací vany. Představujeme Vám nejlepší možný způsob renovace van. Díky nové technologii renovace van uděláme z Vaší poškozené vany vanu novou.

 

 

..:: Shrnovací dveře ::..

Shrnovací dveře slouží k úspoře místa ve Vašem bytě. Shrnovací dveře se vyrábí v provedení :

shrnovací dveře dřevěné

shrnovací dveře plastové

shrnovací dveře koženkové

a to vždy v celé řadě barevných odstínů. Shrnovací dveře a stěny se tak stávají praktickým a dekorativním prvkem interiéru. Shrnovací dveře je možné osadit do stávajících dřevěných nebo kovových zárubní, případně zděných průvlaků. Mezi další přednosti shrnovacích dveří patří tichý a bezporuchový provoz . U všech typů shrnovacích dveří je možnost zabudování do ozdobných rámů nebo ostění.

Půjčovna autoboxů a střešních nosičů Pardubice

Nemáte vlastní autobox? Nevyplatí se Vám investovat do nákupu vlastního autoboxu? Od toho je tu naše půjčovna střešních autoboxů Pardubice.

..:: Střešní autoboxy ::..

Střešní autoboxy NEUMANN® jsou vyrobeny z vysoce kvalitních plastů, které jsou odolné proti mrazu a UV záření. Všechny střešní autoboxy jsou uzamykatelné jedním nebo dvěma zámky evropského standardu pro bezpečnost vašich věcí, uvnitř vybaveny řemínky pro upevnění přepravovaného materiálu a plynovými vzpěrami pro snadné otevírání a zavírání. Otevírání je u autoboxu ve standardním provedení vyrobeno na pravou stranu. Na objednávku můžeme zajistit výrobu a dodání střešních autoboxů s otevíráním na levou stranu.

..:: Střešní nosiče ::..

Nabízíme střešní nosiče firem NEUMANN®, THULE, HAKR, PICOLLA a dalších. Na zakázku jsou specialisté firmy NEUMANN® pro Vás schopni připravit střešní nosiče pro většinu sériově vyráběných vozů.

..:: Podélné střešní nosiče::..

Nabízíme podélné střešní nosiče firmy NEUMANN®, THULE, HAKR a dalších. Na zakázku jsou specialisté firmy NEUMANN® pro Vás schopni připravit podélné střešní nosiče pro většinu sériově vyráběných vozů.

..:: Žaluzie ::..

Hliníkové okenní žaluzie švédské výroby pro všechny typy oken. Použitím kvalitních materiálů spolu s pečlivou kompletací je zaručena vysoká úroveň výrobků s nízkou cenou.

Provedení žaluzií

vertikální žaluzie

horizontální žaluzie

interiérové žaluzie

řetízkové žaluzie (žaluzie do plastových oken)



Žaluzie, rolety, markýzy a sítě proti hmyzu

Na těchto stránkách naleznete úplné informace o našich výrobcích, službách a o firmě. Jsme předním výrobcem stínicí techniky v Evropě, na českém trhu působíme již od roku 1993. Hlavním výrobním sortimentem jsou žaluzie, kde rozlišujeme vnitřní a venkovní hliníkové žaluzie, vertikální látkové žaluzie a bambusové žaluzie.

Vnitřní hliníkové žaluzie představují nejrozšířenější způsob protisluneční ochrany a svými vlastnostmi vyhovují náročným požadavkům zákazníků. Venkovní hliníkové žaluzie umožňují plynule regulovat přirozené osvětlení, zachycují přímé sluneční záření a příznivě ovlivňují tepelné klima v místnosti.

Rolety si získávají v ČR stále větší oblibu. Především u novostaveb rodinných domů se stávají neodmyslitelnou součástí oken. Díky variabilitě provedení je dnes možno použít hliníkové rolety pro všechny typy okenních otvorů. Hliníkové rolety mají pro své uživatele celou řadu výhod.

Markýzy mají několik předností. Jsou schopny zastínit větší plochy teras, balkónů nebo prosklených výloh a také dotváří architektonický vzhled objektu a stávají se jeho nedílnou součástí. Základním typem ovládání je ovládání klikou. V případě většího počtu markýz nebo markýzy s větší plochou je pohodlnější motorické ovládání se spínačem nebo dálkovým ovládáním.

Sítě proti hmyzu jsou nejefektivnější přirozenou ochranou proti obtížnému hmyzu. Přestože je jejich funkce především praktická, svým moderním designem se stávají elegantním doplňkem oken a dveří. Síť je vyrobena z poplastovaného sklolaminátového vlákna, které nepodléhá korozi a dobře snáší teplotní rozdíly.

Dnes je 20.04.2024