Let balónem s Chadbalon

stránky momentálně procházejí přestavbou…

 

Náš rodinný team Chadbalon provozuje vyhlídkové lety balonem po celé ČR. Mezi nejoblíbenější lokality našich pasažérů patří let balonem Konopiště, Český Ráj a lety balonem s vlastním výběrem místa startu. Vyberte si svou letenku a nebo darujte let balonem jako dárek a starosti nechte na nás 🙂

let balonem
Proč letět s námi? Čtěte více …

– pro maximální bezpečnost je v obou balónech speciální systém Powertec na detekci vysokého napětí
– za 15 let provozu žádné zranění našich klientů, žádný letecký incident
– zdarma profesionální foto z letu balonem
– zdarma dárkový text na letence na přání
– platnost letenky 2 roky a prodloužení zdarma

Let balonem přímo od provozovatele

„Zapomeňte na stres a výdobytky moderní doby a vraťte se s námi do daleké historie ochutnat pocity prvních vzduchoplavců a podívat se na svět konečně s nadhledem!

Naše rodinná firma nabízí jednotlivcům, párům nebo skupinám vyhlídkové lety horkovzdušnými balóny Chad a Chadík. Lety balonem je možné naplánovat téměř po celé ČR dle přání našich zákazníků. Dbáme na maximální bezpečnost letů balónem – s našimi vlastními balóny poletíte vždy jen s profesionálním pilotem – instruktorem,  majitelem společnosti. Větší balón Chad OK-2008 poskytuje nadstandardní pohodlí pro 8 osob ve 4 oddělených kójích, které vás při případném převržení koše maximálně ochrání. Dělení koše v kójích po 2 osobách, Vám zajistí maximální soukromí a prožití výjimečných chvil po boku svých nejbližších.  Nejste namačkáni v jedné kóji s dalšími 6 až 7 pasažéry, kde hrozí daleko větší riziko zranění u převržení koše při přistání.

V případě zájmu o vyhlídkový let balonem ve větším soukromí můžete využít náš menší VIP balón Chadík OK-3008 pro 2-4 osoby a pilota, se kterým za vámi téměř kamkoliv dojedeme. Jako originální dárek k narozeninám, výročím či jako pozornost Vašim obchodním partnerům Vám zašleme dárkovou letenku na lety balónem s věnováním přesně dle Vašeho přání. (Možno zaslat i elektronicky.)

let balonem

Novinky z naší balónové rodinky

let balonem

Nejoblíbenější typy letenek

let balonem STANDARD

od 3 780 Kč / os

Let balónem Chad, který startuje z Konopiště nebo z Českého Ráje. Balón je určen pro 8 osob a pilota. Vybírejte z 5 typů letenek.

Zjistit více

let balonem

od 14 980 Kč / 2 os

Let VIP balónem, který startuje po celé ČR, dle vašeho výběru. Let balónem pro dva a pilota. Vybírejte ze 3 typů letenek.

Zjistit více

let balonem EXCLUSIVE

od 19 160 Kč / 2 os

Let VIP balonem, který zahrnuje prodloužený dvouhodinový let s piknikem a výběrem místa letu. Balón je určen pro 2 osoby a pilota.

Zjistit více

Napsali jste nám

Vážení manželé Kubátovi, rád bych Vám z celého srdce poděkoval za úžasný páteční zážitek a to nejen pro členy rodiny, kteří s Vámi letěli, ale i nás jako doprovodu. Vše bylo perfektně zorganizované a naplánované… Při této příležitosti se mi v hlavě zrodila myšlenka, že i já bych chtěl let zažít společně se svými přáteli. Jaká je Vaše cena v sezóně, prosím? Zároveň děkuji za nádherné fotografie, které předávám celé rodině. Přeji Vám mnoho klidných letů a těším se někdy příště.

S úctou se loučí, Aleš Š.