Chalupa v Jizerských horách

Chalupa nabízí ubytování v Josefově Dole (Dolní Maxov) v Jizerských horách. Josefův Důl leží v centru Jizerských hor a je nástupním místem na běžeckou a cykloturistickou magistrálu. Mikroklima údolí zajišťuje dostatek sněhu. Průměrná sezónní délka pokrývky činí 120 dní. Josefův Důl má vlakové spojení každých 40 minut, obec má též víkendové autobusové spojení s Prahou. Je zde základní síť prodejen včetně večerky a víkendového prodeje, více jak 12 restaurací, lékárna a praktický i zubní lékař. V letě je přístupné koupaliště v Josefově Dole.

V objektu je 10 lůžek a 1,5 přistýlky ve 4 ložnicích (2lůžka, 2lůžka, 2lůžka + 1.5rozkládací gauč, 4 lůžka). Pokoje jsou vybaveny lůžky, šatními skříněmi, stolky, věšáky a nočními lampičkami. V obývacím pokoji je TV, satelit, HIFI, DVD, 2x gauč, 3 křesla, skříň s barem. Moderní kuchyň je vybavena lednicí, mikrovlnou troubou, myčkou nádobí, rychlovarnou konvici, stolem pro 12 lidí, dětskou židlí a barovým pultem se 4 židlemi. Chalupa je vytápěna akumulačními kamny. V přízemí je koupelna s vanou, ruční sprchou a 2 umyvadly. V poschodí je koupelna se sprchou a umyvadlem. V obou podlažích jsou samostatná WC s umyvadly. V bezprostřední blízkosti je osvětlené parkoviště pro 4 auta. Chalupa je přístupná po málo frekventované silnici, která vede pouze k rekreačním objektům. Silnice končí 400m za objektem. Psa nebo jiná domácí zvířata je možné si vzít s sebou.

Ski areál BUKOVKA (Ski areal Josefův Důl) s 2 vleky (800 a 450 m + dětský vlek, večerní osvětlení menšího vleku, bufet, lyžařská škola), je vzdálen 400m od objektu.

400metrů od chalupy je Ski areál Lesana s denně upravovanými běžeckými tratěmi od 500 m do 3 km, z toho je 800 m s večerním osvětlením. Z areálu je možný přímý nástup na Jizerskou magistrálu.

Ski areál Tanvaldský Špičák, který je pátým největším lyžařským střediskem v České republice, je vzdálen 5km od objektu.

Chalupa v Jizerských horách-úvodní obrázek
Vybavenost objektu Ceník a obsazenost Fotogalerie Jizerské hory Tipy na výlety

Doporučujeme:
Alenčina chaloupka - ubytování v Českém ráji

TOPlist

 

Vybavenost objektu Ceník a obsazenost Fotogalerie Jizerské hory Tipy na výlety
mapa Ceské republiky
Pozice na mapě
Odkazy
English webpages