Zakázkový
dovoz zboží z Číny

V projektech, které pro zákazníky řídíme, zúročujeme více než šestileté zkušenosti v obchodování s čínskými dodavateli v nejrůznějších tržních segmentech. Dokážeme za Vás spolehlivěji vybrat vhodného dodavatele, nastavit smluvní spolupráci a efektivně dohlédnout na její plnění. Soustřeďte se na svůj business a neriskujte Váš čas i peníze! Využijte naší služby komplexní realizace dovozu zboží na základě Vaší poptávky.

detaily importního procesu

Komplexní řešení
dovozu zboží z Číny

Společnost Olsson Europe svým zákazníkům zajišťuje komplexní importní servis při výrobě a dovozu zboží od prověřených a kvalifikovaných výrobců z ČLR (pevninská Čína a Hong Kong), kteří disponují čitelnou a ověřitelnou exportní historií svých výrobků na rozvinuté evropské trhy.

Garance
smluvní kvality zboží

Zákazníkům smluvně garantujeme dodání výrobků v požadovaných kvalitativních, cenových a termínových parametrech. Zároveň jako importér zboží zajišťujeme a odpovídáme za shodu výrobku s příslušnými evropskými i českými normami.

Eliminace rizik
spojených s nákupem zboží

Naši zákazníci si uvědomují specifika čínského trhu a rizika plynoucí z jeho neznalosti a nezkušenosti v obchodním jednání s čínskými partnery. Tato rizika jsou v rámci dlouhodobé spolupráce přenesena na naši společnost, která veškeré aspekty importního procesu komplexně zaštiťuje a zajistí jeho hladký průběh.

Reference

Firma Olsson Europe, jako zprostředkovatel dovozu zboží z Číny, zajišťuje pro GemMedical velmi profesionální služby. Na vedení společnosti Olsson Europe jsem se obrátila po velmi špatné zkušenosti s jiným dodavatelem, kdy kvalita zboží byla v každé dodávce jiná a dodání zboží mělo až půl roku zpoždění anebo nebylo dodáno vůbec, což mělo za následek ztrátu klientů. Nyní vše funguje k naprosté spokojenosti nás i našich klientů! Spolupráci s Olsson Europe mohu vřele doporučit.

Michaela Votýpková, jednatelka společnosti GemMedical, s.r.o

Máte dotazy?

kontaktujte nás