Chiptuning Praha, Chip Tuning, zvýšení výkonu motoru od 1999,-

Profesionální chiptuning se zárukou.

twitter facebook

Chiptuning

 

AKCE - CHIPTUNING za 2990,- do odvolání !!! 

 

Objednávejte na 777 873 007

 

Důkaz místo slibů - Svůj vůz svěřujete profesionálům, přesvědčte se v referencích TOP úprav o našich kvalitách

Chiptuningem od nás Vám získáte bezpečnou úpravu Vašeho automobilu, kamionu, autobusu či traktoru v nejvyšší možné kvalitě a s na našem trhu nevídanou doživotní zárukou na provedenou úpravu. Jen u nás máte jistotu zázemí kamenné provozovny (nikoliv garážový chiptuning). Všechny úpravy, které provádíme jsou prováděny v rozumné míře, nikdy neuprovádíme tzv. chip tuning na krev, který může vést k poškození motoru, či úplné destrukci motoru a jeho součástí. Součástí každé úpravy je i diagnostika motoru před provedením úpravy a po provedení úpravy. Chiptuning je prováděn v Praze, či lze provést i tzv. "mobilní" chiptuning přímo u Vás doma. Tato služba je smluvní, možná pouze u některých modelů automobilů a je zde třeba počítat s vyšší cenou v závislosti na vzdálenosti. Zvýšení výkonu motoru v rozumné míře od profesionálů nesníží životnost Vašeho automobilu. Záloha původního SW samozřejmostí. Snížení spotřeby u dieselů až 20% !

K úpravě u vozů koncernu VW lze provést komplexní koncernovou profesionální diagnostiku s výpisem chyb

Co chiptuningem získáte?

  • - úpravou zíkáte zvýšení výkonu až o 35%
  • - snížení spotřeby až o 15% (platí pro diesely)
  • - lepší zrychlení a akceleraci díky chipovaným, resp.optimalizovaným průběhům
     
  • - úprava též umožňuje posunout maximální rychlost, či lze při úpravě u některých modelů i omezovač zcela deaktivovat
     
  • - chiptuning může při vyšším počtu najetých kilometrů dodat vozu zpět sílu, kterou za léta užívání ztratil

Proč není vůz již z výroby silnější ?

Výrobci automobilů musí počítat s mnoha faktory, mezi které patří rozličné teploty, počasí, značně rozdílná kvalita paliv a tím jsou vozy silně poddimenzovány. Není možné, aby na jedné výrobní lince běžela rozdílná výroba odvíjející se od daného trhu, vždy je vyráběna jedna řada, která je distribuována po celém světě. Tím my úpravci získáváme prostor jak výkon vozu zvednout bez drastických úprav a bez rizika poškození motoru,či snížení životnosti vozu a jednotlivých dílů.

  Jak dlouho chiptuning trvá a jak probíhá ?

Chiptuningová úprava a tedy i zvýšení výkonu trvá okolo 1-2 hodin, vyčteme data z řídící jednotky, ty upravíme a následně nahrajeme nazpět, samozřejmostí je diagnostika vozu před i po úpravě. Zákazník i vždy získává zálohu originálního sw (tzn.sw, který měl vůz před úpravou, původní verze mapovch podkladů), rovněž stálou podporu a možné bezplatné nahrání originálu ( verze původní, před chiptuningem) zpět na požádání. Před každou chiptuningovou úpravou je samozřejmostí konzultace s odborníkem, který Vám dá doporučení v podobě zacházení vozu, servisních intervalů a je schopen Vám optiálně poradit, co Vašemu vozu chybí, či co by doporučil vzhledem ke stavu vozu. Na chiptuningovou úpravu poskytujeme záruky, samozřejmostí je i zákonná záruka na vrácení peněz do 14 dní. Samozřejmostí je i odborné poradenství a "pochiptuningová" péče. Chiptuningem naše služby nekončí...

Chiptuning - varianty úpravy

Chiptuning je nabízen ve třech verzích:

  1. ECOchiptuning - optimalizace zaměřená především na spotřebu
  2. Stand. mód chiptuningu - parametry uvedeny v ceníku (nejvyužívanější řešení) DOPORUČUJEME
  3. RACEmód - zakázková úprava zaměřená na maximální výkon

- u některých modelů lze i odblokovat omezovač maximální rychlosti/omezovač otáček.

Chiptuning a záruky

Na chiptuningovou úpravu (sw, jednotka) je poskytována doživotní záruka, každý zákazník při chiptuningu i získá zálohu původního software, například v případě prodeje vozu a potřeb uvedení vozu do původního stavu. V případě zájmu lze zajistit opravdu profesionální měření výkonu motoru (žádné pseudobrzdy, které používají někteří naši konkurenti) a to přímo v Auto Jarov, či v Hostivařské škole automechaniků, odborném pracovišti Bosch. NOVINKA - kompletní profesionální autodiagnostika koncernu VW

 

Úprava je možná v Praze a po domluvě po celé ČR v rámci mobilního chiptuningu. Obvyklá doba úpravy činí okolo 1 hodiny i více, dle typu vozu a řídící jednotky. Umíme upravit i nejnovější jednotky EDC17 a MED17, doba úpravy okolo 2 hodin.

Veškeré parametry jsou pouze orientační, závisí na stavu vozu a počtu ujetých km. Úpravy jsou určeny pro sportovní potřebu.

Chiptuning není nějaká alchymie, je to prověřený způsob, jak zvýšit výkon, ale i snížit spotřebu. Dle toho, co zákazník požaduje a očekává. Trvale snížit spotřebu se nám daří u dieselových motorů v průměru o 10-15%.

Fiat Sedici (Suzuki SX4) odstranění filtru pevných částic + chiptuning

fotka

Audi A6 2.0TDi

fotka

Audi TT 2.0TFSi házenkáře Tomáše Řezníčka

fotka

Chiptuning Škoda RAPID, OCTAVIA III 1.6TDi

Nabízíme úpravu i pro nejnovější modely ŠKODA 1.6TDi pomocí přídavné jednotky zajišťující zachování záruky vozu. Ceny od 8990,-

Czech Drift series si vybral za partnera nás, ChipTuner !

Série ,,závodů" pro milobníky driftů Czech Drift Series si vybrala nás za své partnery. Vážíme si toho a ceníme si toho, že závodníci předvádí své umění na okruzích a ne na veřejných komunikacích. 

Každý, kdo na CDS byl a přinese nám vstupenku, samolepku atp.získá dalších 10% slevu i z již slevněných cen.

Czech Drift series ChipTuner

Chiptuning a SW odstranění filtru pevných částic za 4990,-

Až do odvolání nabízíme chiptuning a softwarové odstranění filtru pevných částic za 4990,- Kč. 

Nabídka platí pro všechny koncernové vozy s motory 1.9TDi 77kW a 2.0TDi 103kW do roku výroby 2009

Odstranění FAP filtru a chiptuning

VYHLEDÁVÁNÍ CENY DLE VOZIDLA

  • typ
  • znacka
  • +420 777 873 007
  • Malešická 20
  • Praha 3
  • 130 00
mapa
Copyright © 2014 JH Trade s.r.o