Oprava, výroba a prodej lékařských nástrojů a zařízení pro všechny lékařské obory

 

Akční sleva 30 % na opravy

Endoskopie, Laparoskopie

ke každému opravenému endoskopu světlovodný kabel 3,5x2300 zdarma

  • 01.jpg

Kdo jsme?

Jedna z největších firem v naší republice zabývající se výrobou, prodejem a opravami lékařských nástrojů.

Firma Chirservis byla založena v roce 1992 ve Znojmě v České republice, a to následně po zániku a ukončení činnosti Národního Podniku Chirana. Následně došlo ke změně názvu, na název Chirservis a stejné činnosti (opravy lékařských nástrojů a zdravotnické techniky), jsme jako její nástupce pokračovali dále. Do samotného ukončení působnosti firmy Chirana, pracovali naši technici v této firmě jako její zaměstnanci. Díky tomu máme více než 35 let praxi a můžeme si směle dovolit konstatovat, že v oboru oprav lékařských nástrojů a zdravotnické techniky, není v České republice žádná jiná firma, která má větší zkušenosti a tak dlouholetou praxi jako má právě naše firma.

V roce 2008 jsme rozšířili svou působnost i na území Slovenska a pod názvem Pavel Stáňa - Chirservis a dne 9.7.2008 jsme otevřeli svou pobočku v Bratislavě. Na Slovensku s hrdostí úspěšně působíme už 15 let. Mezi naše stálé zákazníky patří dlouhodobě fakultní, městské, soukromé nemocnice a síť nemocnic Svět Zdraví. Momentálně našich služeb pravidelně využívá 21 nemocnic na Slovensku a 49 nemocnic v ČR, stále se však snažíme, aby počet našich spokojených zákazníků každoročně rostl.

My měníme jen ty díly a součástky, které jsou opravdu poškozené a ne zbytečně celý nástroj.

Jak postupovat pokud potřebuji opravit endoskop nebo jiný nástroj?

 

Všechny nástroje na opravu můžete poslat poštou, nebo kurýrní službou.

Po obdržení optiky, nebo nástroje na opravy, je nejprve zaslána zákazníkovi cenová nabídka na opravu. Každá oprava začíná po odsouhlasení ceny zákazníka tak, aby bylo již předem jasné, kolik zákazník za opravu zaplatí. V případě, že zákazník s cenou nesouhlasí, nebo endoskop či nástroj není možné z důvodu opotřebování, nebo nerentabilnosti opravy opravit, zákazníkovi to sdělíme. V případě, že si zákazník přeje, uděláme mu naši cenovou nabídku na nový nástroj či endoskop. Pokud zákazník s naší nabídkou nesouhlasí, nástroje vracíme zpět.

Máte na vaši činnost nějaké certifikáty?

 

Certifikát je v dnešní době už samozřejmostí. K tomu, aby jsme mohli tyto opravy endoskopů a dalších nástrojů vykonávat v dostatečné kvalitě, tak jsme byli nucení nejprve splnit přísné podmínky, na základě kterých jsme získali certifikáty od Německého akreditovaného institutu DAKKS a též akreditaci Tug. Také máme certifikáty kvality ISO: 9001:2015

certifikáty