Chorvatsko 2024 | Makarská riviéra, to nejlepší z Jadranu! - Chorvatsko 2024

NEJLEPŠÍ NABÍDKY PRO SKUPINY již od 10 osobNabídky pro skupinu Poptávka

Chorvatsko 2024 | Makarská riviéra, to nejlepší z Jadranu!

Klienti doporučují

Chorvatsko je ráj milovníků Jadranu a ne jinak tomu bude i v letní sezóně 2024. Dovolená v Chorvatsku, je plná slunce a teplého moře. Široká nabídka ubytování všech cenových kategorií a typů: chatky, nové vybavené stany, luxusní karavany, apartmány i apartmánové Vily, penzion s polopenzí, luxusní mobilní domy.
Zkrátka ubytování, ze kterého si každý v sezóně Chorvatsko 2024 vybere. Ubytování, které z hlediska nejlepší možné ceny v Chorvatsku nabízíme, jsou vybavené chatky v Živogošče na Makarské riviéře, výborné zázemí poskytuje pro Vaši dovolenou i kemp Dole, tento kemp je jedním z nejoblíbenějších na Jadranu vůbec, obdobně jako kemp Boban.
Naše nabídka dovolená v Chorvatsku ubytování apartmány, vychází z oblíbenosti tohoto typu ubytování. Apartmány nabízejí možnost pobytu s vlastním vařením nebo i s polopenzí, tento typ ubytování nabízíme na riviéře Makarská, v letoviscích Živogošče a Drvenik.
Naše nabídka letovisko Drvenik, zahrnuje penzion s výhodnou polopenzí, apartmány a vily, které nabízejí i luxusní ubytování přímo u moře nebo blízko moře, a také možnost polopenze. Chorvatsko 2024 Vás může oslovit nejen svou kvalitou, ale také velmi příznivou cenou ve své kategorii.
V sezóně 2024 Vám nabídneme rozšířené možnosti výletů, více zábavy a vyžití.

Věříme, že si z naší nabídky vyberete k Vaší spokojenosti.
bulharskolyzovanipoznavaci doprava