Čištění koberců Česká Lípa

Čištění koberců Česká Lípa a okolí


Provádíme čištění koberců známé též jako mokré vysávání (praní koberců, tepování, extrakční čištění), sedacích souprav, matrace i interiérů automobilů v lokalitách Česká Lípa, Zákupy, Mimoň, Ralsko, Stráž pod Ralskem, Jablonné v Podještědí, Nový Bor, Rumburk, Cvikov, Kamenický Šenov, Volfartice,  Stružnice, Žandov, Zahrádky, Kravaře, Úštěk, Jestřebí, Doksy, LitoměřiceDěčín ale po dohodě přijedeme i do jiných měst. K čištění koberců a sedacích souprav používáme kvalitní přístroje Kärcher a čističe, které jsou ekologické a šetrné k materiálům i přírodě. Zakládáme si jak na kvalitě, tak na precizním provedení práce.


 

Čištění sedaček a koberců


Provádíme mokré čištění sedaček a koberců, poradíme si také s nečekanými problémy jako jsou prasklé topení, vytopení či prasklá hadice u pračky či myčky. Hloubkové čištění je vhodné pro všechny typy koberců s výjimkou jutových a kombinovaných s kůží. Dopřejte si pravidelné čištění pro své koberce a  uvidíte, že se vám odvděčí dlouhou životností.  Čištěním zbavíte koberce i sedací soupravy pachu od cigaret, skvrn, mastnoty i zažrané špíny, oživíte jejich barvy a vrátíte jim původní vzhled. Naši pracovníci jsou neustále proškolováni, používáme nejnovější metody a přípravky, které si poradí takřka se vším. Hloubkové čištění koberců je vhodné provádět v domácnostech minimálně jednou ročně, v kancelářích a prostorách s vyšším zatížením pak alespoň 2x za rok. Pomocí strojů karcher čistíme také sedací soupravy kromě kožených a sedacích souprav s teflonovou úpravou. Za dobu našeho působení na trhu jsme uspokojili potřeby tisíců zákazníků.

 

Čištění mokrou cestou lze úspěšně použít také pro čištění interiéru v automobilu. Vyčistíme do hloubky sedačky, které tímto zbavíme nečistot, které jsou běžnou cestou takřka neodstranitelné. Interiér vašeho vozu tak bude vypadat jako nový. Provádíme čištění koberců i v kufru a také čalounění dveří. Máte-li dotaz, zda je pro vás čištění vhodné, neváhejte nás kontaktovat.


Pro objednání čištění koberce nebo sedací soupravy volejte 774504054