Plavecký club Junior

plavecký klub

Chcete naučit plavat svoje děti?

Přihlaste se k nám do kurzů Plaveckého clubu Junior a my vás naučíme plavat! U nás plavou děti od 6 měsíců až po dospělé pod vedením zkušených sportovních instruktorů plavání kojenců a batolat, cvičitelů a trenérů plavání, většinou absolventů a studentů FTVS UK.

  • Plavecké kurzy
  • Plavecké kurzy
  • Bazény, kde plaveme
  • Podmínky kurzů
  • Natáčení pod vodou

Plavecký club Junior

Plavecký club Junior spolehlivě naučí plavat děti i dospělé. Plavecká škola funguje na několika bazénech v Praze a jejím nejbližším okolí už od roku 1996. Stačí si vybrat z naší nabídky plaveckých kurzů pro děti i dospělé, které vedou kvalifikovaní instruktoři, cvičitelé plavání, studenti a absolventi FTVS UK. Vstřícným, přátelským, profesionálním a individuálním přístupem vytváříme dětem ideální atmosféru pro výuku tohoto sportu. Informujte se u nás o volných místech v kurzech.


kontakt


Omezení kontaktu

Vážení rodiče, od 1.2.do 19.2. nejsme na telefonu, prosím napište e-mail nebo na whatsapp. Děkujeme za pochopení.


zápis na rok 2023-2024


Zahájení kurzů plavání ve 2. pololetí - 2023-2024

Vážení rodiče, přijímáme přihlášky na kurzy 2.pol. školního roku 2023 - 2024. Přihlášky nových zájemců, zaslané vyplněním formuláře/přihlášky zde na stránkách.
Kurzy máme vypsány na našem webu - informace o kurzech. Najděte si ten svůj!


Informace o kurzech plavání


Do jakého kurzu se zapsat?

Pokud byste chtěli zapsat sebe nebo své dítě do našich kurzů v Praze a jejím okolí a nevíte kam, rádi vám poradíme. Informace o kurzech plavání na všechny bazény a kurzy podáváme telefonicky (viz kontakt) nebo e-mailem.


Hledáte práci?


Hledáme instruktory plavání

Hledáme instruktory plavání s kvalifikací - cvičitel, učitel, trenér plavání pro plavání dětí od 4,5 let. Více informací na našem telefonu nebo e-mailem.