Vyhledávání zboží Informace

doutníky

doutníky čoud

Výberové ručně balené doutníky koupím v obchodě www.coud.cz.

Recenze doutníků

Zajímavé články o doutnících, humidorech i příslušenství, informace o doutníkových akcích a návody pro začátečníky. Na stránce naleznete i recenze na naše doutníky.

Internetový obchod s doutníky z Kanárských ostrovů pro příležitostní i denní kouření

Zvýšení cen některých produktů

S omluvou Vám musíme sdělit, že u některých Vašich oblíbených produktů došlo vlivem neustále se zvyšující daně ke zvýšení cen.

Zákaz prodeje tabákových výrobků a alkoholu osobám mladším 18 let!

Nejprodávanejší doutníky

Glorias Cubanas
Kód: GC50

Glorias Cubanas
1.350 Kč

Petitos
Kód: PET

Petitos
750 Kč

LRH Coronas
Kód: COR25C

LRH Coronas 25 ks
25 ks
2.250 Kč

Přečtěte si o doutnících

Kuřárna Když jsem před léty v letmých přestávkách při práci v továrně na La Palmě mluvil se starým panem Hernandezem o tom, jak má být doutník vlhký, mávl rukou a řekl: když je sušší, je silnější. A obdobně se vyjádřil o zapálení vyhaslého doutníku. Řekl: je jenom silnější..
Tabákové listy V záhlaví prvního vydání Tabákových listů jsem naznačil, jak mi dneska začal den. Mezi tím probuzením a myšlenkou začít vydávat Tabákové listy byl ještě jeden důležitý okamžik. Otevřel jsem si stránku nejrozšířenějšího internetového bulváru..
Mýty a předsudky Na to, abych mohl kouřit doutníky, potřebuji humidor. Toto je mýtus. Ano, humidor je pěkný a do jisté míry i praktický doplněk nábytku, udržující doutníky na požadované vlhkosti. Humidory ale považujeme víc za přepychové zboží než za nezbytný doplněk..

Důležitá upozornění k doutníkům

18. Doutníky, které ještě chcete kouřit, neodkládejte do okapu.
11. Zapalujte doutník jen na jednom konci.
28. Máte-li doutník v ústech, neotvírejte je, nebo vypadne.