HOSTEL & COCKTAIL BAR

..stylové pokoje, vychlazený Budvar, rumy, koktejly a kvalitní doutníky. Vítáme vás na Kubě.
cuba-bar-fav-iphone

CUBA BAR & HOSTEL

Vznikl před vice než dvaceti lety v Českých Budějovicích. V roce 2007, kdy jsme převzali podnik, prošel bar rozsáhlou rekostrukcí s cílem odstranit všechny nedostatky a vytvořit prostor, který by splňoval dnešní technologické standardy provozu a přitom si zachoval svou intimitu a útulnost. (více v sekci BAR)

Hostel byl otevřen roku 2009 a stal se tak prvním ubytovacím zařízením tohoto typu v Českých Budějovicích. Inspirací a motivací nám byly a jsou naše pestré cestovní zkušenosti, při kterých jsme objevili tuto filozofii ubytování jako zcela běžnou a hojně využívanou. Samozřejmě nezapomínáme stále dbát na sledování nejnovějších trendů a možností, jak poskytovat všem hostům maximální pohodlí za co nejnižší cenu. (více v sekci HOSTEL)

cubabar-homeicon-lokalita

V CENTRU MĚSTA

Ubytování a koktejl bar vzdálený 5. min chůze od historického centra města. Parkování zdarma.

cubabar-homeicon-wine

KOKTEJL BAR

Navštivte náš koktejl bar, který je zároveň recepcí hostelu. Nabízíme více než 100 druhů rumů z celého světa. Využijte také Happy Hours 1+1 drink zdarma.

cubabar-homeicon-hostel

UBYTOVÁNÍ

Ekonomické, stylové ubytování v centru, privátní i sdílené pokoje s vlastní či sdílenou koupelnou s kapacitou od jednoho do šesti lůžek na pokoji.

EKONOMICKÉ, STYLOVÉ UBYTOVÁNÍ V CENTRU

..v domě z r. 1878 po kompletní rekonstrukci se zachováním původních prvků budovy.

ŘEKLI O NÁS

  • Na Kubě jsem slavil 33 a musím říci, že to byl povedený mejdan. Děkuji za profesionální přístup obsluhy a vstřícnost ze strany provozovatele.

    Marek Hromada grafik

REZERVACE

cubabar-homeicon-barbig
cubabar-homeicon-hostelbig

Instagram