Vítejte na informační stránce věnované textilním dárkům z ručníků, osušek, utěrek, vyšívaným ozdobám a dekoracím.
 
Jmenuji se Soňa Kalianková a jsem zakladatelkou výroby originálních textilních dortů u nás v ČESKÉ republice. Jejich historie sahá až do roku 2007. V současné době spoluvytvářím tyto krásné dorty v krásném,  malebném městě na jihu Moravy.
 
Textilní dorty z ručníků a osušek i nadále prodávám na svém internetovém obchodě ISABELKA.eu . Internetový obchod je doplněn produktovou řadou vyšívaných dekorací, dárků a doplňků.
 
Veškeré produkty máme rozdělený do několika základních kategorií. Základní kategorie vidíte na levé straně těchto stránek, přes které se dostanete na jednotlivé kategorie v eshopu.
 
Výběr z originálních dárků je velký a rozmanitý. I přes tak velkou nabídku se může stát, že budete chtít jiné složení nebo něco originálnějšího. V takovém případě nás kontaktujte písemně nebo telefonicky. Rádi poradíme, navrhneme, vyšijeme, prostě uděláme krásný dárek.
 
Kontakty naleznete na mém eshopu.
 
Děláme radost VÁM i ostatním.
 
Soňa Kaliankova
Darka-dorty.cz textilní dárky pro různé příležitosti Malé dortíky Textilní dorty jednopatrové Textilní dorty dvoupatrové Textilní dorty třípatrové Truhličky z ručníků Tašky a kabelky Kontakt Kontakt Kontakt Kontakt Kontakt Ručníkové kostky a rolády Kontakt Kontakt Vyšívané ozdoby, dekorace a doplňky Kontakt Kontakt Kontakt Kontakt Kontakt Kontakt