O společnosti Datahost s.r.o.

10 důvodů pro výběr naší firmy

Působíme na webhostingovém trhu již od roku 2001. Od té doby se specializujeme na stabilní a spolehlivé služby s maximální mírou zabezpečení Vašich dat. Garantujeme ochotnou a zkušenou technickou podporu s osobním přístupem k našim zákazníkům. Hlavní prioritou je pro nás bezpečnost a dostupnost klientských dat. Poskytujeme služby tisícům klientů, kteří se spoléhají na naše dlouhodobé zkušenosti a kvalitní technické zázemí.

 

Reference

Naše služby poskytujeme více než 2.000 spokojených klientů, mezi než patří:

 

Novinky

13.04.2022 Došlo k navýšení zabezpečení emailového serveru

Pokud Vám přestalo fungovat odesílání emailů prosíme zkontrolujte si zda máte dobře nastavený server pro odesílání. Odkaz na správné nastavení naleznete zde: https://datahost.guru/znalostnibaze/obecne-nastaveni-pro-emailove-klienty/

Dnešním dnem jsme provedli navýšení zabezpečení emailového serveru. Došlo k omezení odeslání přes port 25, který nyní slouží pouze pro doručení pošty na náš server. Došlo také k omezení používání starých šifrovacích protokolů, díky kterému se bude komunikace mezi SMTP servery výrazně bezpečnější.

 

01.12.2020 Problém se stahováním emailů po aktualizaci antiviru ESET NOD32

V posledních dnech vznikl problém u klientů kteří používají antivirový program ESET NOD32. Po aktualizaci antivirového programu přestalo fungovat stahování všech emailů používající zabezpečené spojení SSL/TLS.

Problém:
Při aktualizaci se špatně odinstaloval a znovu nainstaloval certifikát od ESET NOD32

Řešení: https://datahost.guru/znalostnibaze/po-aktualizaci-eset-nod32-nefunguji-emaily/

 

05.10.2020 Nový certifikát na emailovém serveru

V pátek 2.10.2020 jme měnili systém na emailových serverech dle nejnovějších standardů a doporučení. Používáme nový certifikát veřejné certifikační autority, který vám jako klientům zjednoduší nastavení emailového klienta. Také jsme zakázali nebezpečné verze protokolu TLS (1.0 a 1.1) a naopak jsme zprovoznili TLS 1.2 a 1.3, které splňují nejmodernější požadavky na bezpečnost.


U některých klientů to mohlo zapříčinit dočasnou nefunkčnost emailu v telefonech iPhone. Pokud Vám přestal fungovat email v telefonu iPhone zkontrolujte tyto nastavení:


Hostitel pro příchozí a odchozí poštu nastavate server: mail.datahost.cz
Port příchozího serveru: 993
Port odchozího serveru: 465 (může být i 587)
Verze iOS 14 (pokud máte verzi iOS nižší než 14 tak proveďte aktualizaci systému)

 

28.11.2018 Nová nápověda pro klienty

Nově pro vás připravujeme rozsáhlejší znalostní bázi, kterou momentálně plníme o návody které vám ulehčí práci a kde naleznete odpovědi na vaše otázky. Odkaz na novou znalostní bázi přidáváme do menu pod Nápovědou a nebo jí můžete navštívit přímo přes odkaz https://datahost.guru

 

09.11.2018 Nově připravované služby

Pracujeme na nových službách pro naše klienty, které se budou týkat Emailové komunikace, Webhostingových služeb a Cloud řešení pro každého.

 
 
 

Open source

Náš hosting je uzpůsobený k bezproblémovému chodu populárních Open source aplikací:

WordpressWordpress DrupalDrupal JoomlaJoomla PunBBPunBB
 
 

Ověření a registrace domény

informace o procesu registrace domén
www.
.
 
 

Klientská sekce

 
 
Máte problém s přihlášením?

Nástroje pro správu

 

Nápověda

Využijte naši rozsáhlou nápovědu k vyřešení Vašeho problému. V nápovědět naleznete odpovědi na mnoho Vašich otázek.

Přejít do znalostní báze
 
 
 x  x