PF 2023 Prajeme vám veľa úspechov v novom roku. Vianočná dovolenka: Vážení klienti, v dňoch 28.12 až 31.12.2020 bude naša kancelária zatvorená. Prajeme Vám pokojné prežitie vianočných sviatkov. Novinka:  Predĺžené otváracie hodiny našej kancelárie Račianska 88 B v stredu až do 18:00.
  02 / 381 051 22
English version
Davis & Morgan - virtuálne sídla v Bratislave

Profesionálne služby s garanciou spokojnosti

Administratíva, účtovníctvo a poradenstvo pre podnikanie na Slovensku pod jednou strechou. S nami podnikáte rýchlejšie, jednoduchšie a efektívnejšie. Získajte viac priestoru pre realizáciu Vašich podnikateľských zámerov aj Vy.
Oznámenie o dostupnosti služieb:
1. Nové objednávky na sídla, ready-made spoločnosti a ďalšie služby vybavujeme bez meškania.
2. Osobný kontakt s klientmi v našej kancelárii je pozastavený.
3. Obchodné registre a živnostenské úrady vybavujú podania podobne ako pred vyhlásením mimoriadneho stavu v SR.

Virtuálne sídla v Bratislave

Naše virtuálne sídlo vám ušetrí veľa času a financií, ktoré môžete venovať svojmu podnikaniu. Prevádzkujeme virtuálne sídla na atraktívnych adresách v Bratislave už od 7 € mesačne.
Mám záujem o virtuálne sídlo

Ready-made s.r.o.

Podnikajte už do 24 hodín. Ponúkame Vám na predaj kvalitné ready-made spoločnosti, ktoré boli založené výlučne za účelom ich predaja naším klientom.
Mám záujem o ready-made s.r.o.

Trvalý pobyt v Bratislave

Poskytneme Vám trvalý pobyt na reprezentatívnej adrese v centre Starého Mesta so spoľahlivými službami už od 12 € mesačne.
Mám záujem o trvalý pobyt

Založenie s.r.o.

Ponúkame Vám spoľahlivé založenie spoločnosti s ručením obmedzeným s využitím zastúpenia advokátom pri konaní na živnostenskom a obchodnom registri.
Mám záujem o založenie s.r.o.

Ready-made združenia

Kvalitné ready-made občianske združenia pripravené na okamžitý prevod. V ponuke máme aj OZ registrované pre 2% so založeným bankovým účtom.
Mám záujem o ready-made občianske združenie

Zmeny v obchodnom registri

Zmena sídla, obchodného mena, predmetu činnosti, spoločníkov či konateľov v obchodnom registri bez starostí. Profesionálne služby advokátskej kancelárie za výhodnú cenu pre našich klientov.
Mám záujem o zmeny v OR