Šití záclon, dekoratérské studio, záclony, závěsy, šití a montáž


Vítejte v dekoratérském studiu, nabízíme kompletní služby v oblasti bytového textilu. Poradíme Vám s návrhem závěsů, záclon, potahů. Společně vybereme nejvhodnější materiál, vše zaměříme, ušijeme a u Vás naaranžujeme.
Ručím za Vaši spokojenost.

Irena Mihulová, majitelka

Realizace hotel Jewell

Dekoratérské studio nabízí závěsy, záclony, bytové doplňky, šití i montáž…

Nově jsme pro Vás připravili materiály firmy Compo, Saum & Viebahn a RAD-POL. Novinkou v nabídce jsou i motorové kolejnice pro vaše závěsy. Také v bateriovém provedení - bez nutnosti řešení přívodu napájení. Seznamte se s materiály UV Pro a s možnostmi jejich použití. Rádi ušijeme nové potahy na vaše polštáře nebo matrace, případně dodáme matrace a sedáky zcela nové.

Vysnili jste si nové záclony, potahy nebo závěsy do vašeho nového bytu, domu, kanceláře nebo pensionu? Chcete se cítit ve Vašem domově 'nově'? Víte co na Vás prozradí barvy a jak se v jejich blízkosti budete cítit? Pomůžeme Vám vybrat vhodné materiály a poradíme s nejlepším řešením (garnýže, kolejnice, rolety, klasické i bambusové žaluzie, římské rolety, japonské posuvné stěny atd.)

Materiál Sharon

Nabídnou Vám jinde toto? :)

Nezdá se Vám výčet předností úplný? Chybí Vám tu, že jsme levní, že za svou práci ručíme, že se rádi přizpůsobíme Vašim časovým možnostem, že si u nás vyberete z velkého množství materiálů? To vše je přeci samozřejmostí.

1) zaměření a doprava zdarma platí Praha a okolí (cca do 30 km od hranice Prahy)


Jsme levní, ne však laciní…

Dříve než se rozhodnete k nákupu, zkuste naši nezávaznou cenovou nabídku. Naše řešení možná nebude nejlevnější, ale rozhodně za své peníze získáte odpovídající kvalitu. Vaše zakázka bude vyřízena rychle a navíc poznáte, že zákazníka si opravdu vážíme.


Velký výběr

Nabízíme materiály, závěsy a záclony firem Saum und Viebahn, Gardisette, UNLAND, RAD-POL, Margo textil, Českomoravská textilní, MERCIS a mnoho dalších. Nabízíme jak značkové luxusnější látky, tak i levnější materiály s výhodným poměrem mezi cenou a kvalitou.


Telefon: 732 278 205

Jsme připraveni na Vaše dotazy a přání 24 hodin denně a 7 dní v týdnu. Použít můžete i e-mailovou adresu studio@dekoraterskestudio.cz.


Adresa:

dekoraterskestudio.cz
Korunní 78
101 00 Praha 10

Pondělí až Čtvrtek 9.00 – 17.30 hod.
Pátek*) 8.00 – 15.00 
So, Ne Zavřeno
*) v pátek a před dnem pracovního klidu (svátek)

Jsme tady pro vás. Po telefonické domluvě schůzky a konzultace v našem studiu i mimo pracovní dobu.

Návštěvy u zákazníků a realizace jsou možné, po domluvě, kdykoli, i o víkendech.




Potahy křesel

Vybavení kavárny

Závěsy, speciální a jedinečná křesla s "kapucí", polštáře ale i stylově sladěné zástěry číšníků a ostatního personálu pro Sahara Café. I vaší restauraci, kavárnu nebo pension "oblékneme do nového".

Mapa světa

16 let našeho studia

Pracujeme v Praze a okolí, ale naše služby už si našly cestu na Slovensko, do Chorvatska, Německa, USA, Japonska, Švýcarska, ale i do Kojčic u Pelhřimova. :)

Katalohy Saum und Viebahn

Máme to v genech :)

Prapradědeček Norbert celý život na svém stavu ručně tkal látky. Práce náročná na píli a kvalitu, jen tak se dalo uspět. O to se snažíme i my.


připojte se a sledujte moderní trendy v oblasti bytového designu