Servis 24 hodin +420 728 645 313

Firma Dekoro s.r.o. byla založena v roce 1990 v Mladé Boleslavi.

Na počátku roku 1994 se firma začala zabývat průmyslovými hadicemi, jako regionální velkoobchodní a maloobchodní prodejce. Z počátku k nejvíce klíčovému sortimentu jako byly zahradní hadice, se díky vzrůstající poptávce přidaly i neméně obvyklé druhy jako: olejové, horkovodní, potravinové, odsávací hadice, včetně hadic na chemikálie či zemědělské postřiky. Z důvodu neustálého zkvalitňování našich služeb stoupajících nároků a požadavků našich zákazníků, se nedlouho poté začaly vyrábět hydraulické hadice.

Od té doby, jsme již jako významná dodavatelská a výrobní firma, obchodovali nejen s významnými firmami v automobilovém průmyslu, ale stali jsme se i nezbytnými dodavateli pro většinu zemědělských družstev, středních i menších výrobních firem v celém našem regionu. A proto jsme se v roce 2006 rozhodli vytvořit plány na nové prostory pro naše další podnikání.

V nově vystavěné provozovně v průmyslové zóně Řepov působíme od začátku roku 2008 a v několikanásobně větších prostorách dnes můžeme nabídnout zboží od několika desítek dodavatelů, jak z České republiky, tak i ze zahraničí.

A proto v našem sortimentu nyní naleznete mimo již zmiňovaných průmyslových a hydraulických hadic i veškeré hydraulické komponenty (hrdla, spojky, rychlospojky), vzduchové komponenty ( úpravné jednotky vzduchu, šroubení, rychlospojky), vzduchové i elektromagnetické ventily, vzduchové válce, ale i průmyslovou chemii, vázací prostředky či podlahové pryže.

Naše firma je oficiálním distributorem značek GMS, Festo, SMC, Parker, Cejn, Lüdecke a FÖRCH.

Máme ale na skladě nebo dokážeme nabídnout i zboží  od mnoha dalších světoznámých výrobců.