Zobraz hlavičku Znalecká kancelář, Akreditovaná zkušební laboratoř, projekty, posudky, dozory, výzkum, publikace, školení
Vybíráme z našich článků

2015
Ing. Tomáš Kupsa

V tomto článku se pokusíme ukázat, jaký vliv měly normové požadavky na tepelný odpor konstrukcí na eliminaci rizika povrchové kondenzace a rizika růstu plísní. Také se chceme zamyslet nad tím, jestli už v dnešní době přísných požadavků na tepelný odpor není požadavek na vnitřní povrchovou teplotu nadbytečný.

Není požadavek na vnitřní povrchovou teplotu již nadbytečný
Vybíráme z našich referencí

Přestavba stávajícího objektu na základní uměleckou školu. Byl posouzen přenos hluku ze vzduchotechniky školy k nejbližším chráněným venkovním a vnitřním prostorům staveb. Dále byla posouzena prostorová akustika ve společenském sále, v běžných i hudebních učebnách a v nahrávacím studiu školy.

ZÚŠ Benešov
Vybíráme z našich publikací
ENCYKLOPEDIE VAD NEMOVITOSTÍ - 1. DÍL (HYDROIZOLACE, STATIKA, POVRCHY)
encyklopedie vad nemovitostí - 1. díl

kontrolní seznam návodných otázek
 

2012
Ing. Ctibor HŮLKA, Ing. Luboš KÁNĚ, Ing. Radim MAŘÍK, Ing. Jan MATIČKA, Ing. Tomáš KADEŘÁBEK

Publikace se skládá ze dvou částí. První částí je encyklopedie vad, která obsahuje katalogové listy jednotlivých vad. Druhou část tvoří kontrolní seznam návodných otázek pro provedení domácí inspekce technického stavu nemovitosti. Pomocí kontrolního seznamu vyhledá snadno i laik vady a rizika budoucích vad. Katalogové listy vad potom slouží pro informaci o závažnosti zjištěných vad o způsobu jejich odstranění a o nákladech spojených s odstraněním vady.
264 stran, 1. vydání, vázaná vazba
objednat publikaci
ISBN 978-80-87215-11-1