Zobraz hlavičku Znalecká kancelář, Akreditovaná zkušební laboratoř, projekty, posudky, dozory, výzkum, publikace, školení
Vybíráme z našich článků

2011
Ing. Luboš Káně, Ing. Jiří Tokar

V Centru technické normalizace DEK se připravuje nová původní česká norma ČSN 73 0607 Skládané vodotěsnicí konstrukce. V článku jsou uvedeny komentáře zpracovatelů k názvosloví a přílohám navrhované normy.

ČSN 73 0607 Skládané vodotěsnicí konstrukce
Vybíráme z našich referencí

Předmětem stavebně technických průzkumů bylo provedení zjištění pevnostních charakteristik nosných konstrukcí objektu. Byla zjišťována pevnost cihelného zdiva, pevnost v prostém tlaku železobetonových konstrukcí, pevnost a druh použité ocele schodišť objektu. Dále byl proveden mykologický průzkum krovu a průzkum spodní stavby objektu a návrh doporučeného způsobu sanace spodní stavby.

Přírodovědecká fakulta Ostravské univerzity

Vybíráme z našich publikací
Střechy se skládanou kyrtinou

červen 2018
Publikace je sestavena převážně z citací aktuálně platných směrnic České hydroizolační společnosti ČHIS a Pravidel Cechu klempířů, pokrývačů a tesařů ČR. Výběr a řazení citovaných odstavců je v souladu s výkladem teorie navrhování střech se skládanou krytinou uplatňovaným v Atelieru DEK. V publikaci jsou uvedeny také konkrétní příklady technických řešení navržených ze stavebních materiálů nabízených společností STAVEBNINY DEK.

ISBN 978-80-906119-0-0