Zobraz hlavičku Znalecká kancelář, Akreditovaná zkušební laboratoř, projekty, posudky, dozory, výzkum, publikace, školení
Vybíráme z našich článků

2016
Ing. Viktor Zwiener, Ph.D., Ing. Vladimír Sedlák, Ph.D.

V roce 2010 jsme poprvé zveřejnili analýzu z našich měření průvzdušnosti objektů. Analýza vycházela z měření provedených od roku 2006 do roku 2010 a týkala se pouze dřevostaveb. Od té doby provádíme měření pod hlavičkou akreditované zkušební laboratoře ATELIER DEK a soubor dat se takřka zpětinásobil. Pojďme se podívat, jaké závěry lze získat z analýzy celého souboru dat.

Statistika měření blower door test
Vybíráme z našich referencí

Plánované šestipodlažní kancelářské centrum v Olomouci. Zpracovali jsme hlukovou studii pro hluk z provozu stacionárních zdrojů hluku, vyhodnotili hlukovou zátěž z dopravy v místě stavby a posoudili zvukovou izolaci obvodového pláště a vybraných vnitřních konstrukcí. Dále bylo provedeno posouzení prostorové akustiky a návrh úprav v proskleném atriu a jeho přilehlých prostor.

Nová Envelopa, Olomouc
Vybíráme z našich publikací
dektime 2021/02

VEGETAČNÍ STŘECHY – DÍL 1: RETENČNÍ VLASTNOSTI VEGETAČNÍCH STŘECH
Ing. Antonín Žák, Ph.D., Ing. Jaroslav Nádvorník, Ing. Tomáš Kloss

Pro optimalizaci návrhu vegetační střechy je nezbytné rozumět jejich chování v reálných klimatických a konstrukčních podmínkách. V experimentálním centru DERIC je proto nyní zadáno řešení několika úkolů týkajících se vlastností vegetačních střech. Současné poznání o vegetačních střechách ve společnosti DEK představíme ve čtyřech dílech.