Zobraz hlavičku Znalecká kancelář, Akreditovaná zkušební laboratoř, projekty, posudky, dozory, výzkum, publikace, školení
Vybíráme z našich článků

2017
Ing. Viktor Zwiener, Ph.D.

V praxi lze termovizní měření staveb provádět z exteriéru nebo interiéru, navíc někdy za tlakových difereních. V článku jsou uvedeny výhody a nevýhody jednotlivých termodiagnostických postupů.

termodiagnostika v praxi
Vybíráme z našich referencí

Zpracování projektové dokumentace vytápění + MaR dřevozpracujícího výrobního závodu. S ohledem na záměr využití dřevěného odpadu byla navržena technická místnost zahrnující kotel na dřevo (49 kW) a plynový kotel (49kW). Zdroje tepla rovněž zajišťují ohřev TV. Nová otopná soustava kombinuje otopná tělesa ve výrobní části a podlahové vytápění v administrativní části objektu.

Výrobní objekt Celet

Vybíráme z našich publikací
dektime 2018-07

POZNATKY O ZJIŠŤOVÁNÍ ÚDAJŮ PRO NÁVRH OCHRANY STAVBY PROTI RADONU
Petr Ponikelský

V červnu roku 2017 se na regionálního technika Atelieru DEK obrátila izolatérská firma, která měla realizovat hydroizolaci spodní stavby s tím, že má zároveň sloužit i jako izolace proti pronikání radonu do objektu. V rámci technické podpory byl proveden návrh izolace proti radonu z podloží. Objekty jsou zaříznuty do svahu v sousedství sjezdovky a bobové dráhy. Objekty jsou částečně podsklepeny.