Automobilová diagnostika Texa

Navigator NANO S je nejnovější interface TEXA, který vám umožní provádět všechny druhy diagnostiky na osobních vozidlech, lehkých užitkových vozidlech, motocyklech, skútrech, čtyřkolkách či vodních skútrech.

Každý detail přístroje Navigator NANO S byl pečlivě vyvinut a uzpůsoben pro plné uspokojení potřeb moderní dílny a umožňuje mechanikům provádět všechny diagnostické testy velmi rychle a jednoduše. Tento odolný, lehký a ergonomický interface je upraven pro snadné a automatické propojení s TEXA zobrazovacími jednotkami nové generace a také samozřejmě osobního PC se systémem Windows.

Navigator NANO SNavigator NANO SNavigator NANO S
přejít na stránky prodejce >

Navigator TXT MULTIHUB je všestraný interface mezi zobrazovací jednotkou (počítač, PDA...) a vozidlem umožňující přesnou a kompletní diagnostiku prostřednictvím Bluetooth 5.0 (BDR/EDR/LE). Přístroj je nejlepším řešením pro komunikaci s řídícími jednotkami osobních, lehkých užitkových, nákladních vozidel, návěsů, přívěsů, autobusů, zemědělských strojů, motocyklů a lodí. Tento interface má velice dobré dílenské zpracování. Kryt přístroje je speciálně vyztužen a má protinárazové rohy. Má úroveň ochrany IP53 (odolnost proti stříkající vodě a prachu) a díky armádnímu standardu MIL-STD 810G přežije i mírné nárazy, či pády. Navigator TXT MULTIHUB lze zavěsit.

Díky programu IDC5 může uživatel využít nový koncept databanky, kompletně propojené s přístroji udávající informace a technická data nezbytná pro provádění jakýchkoli zásahů do palubních systémů (schémata, příklady referenčních dat a hodnot, popisové karty komponentů, technické bulletiny...).

Navigator TXT MULTIHUBNavigator TXT MULTIHUBNavigator TXT MULTIHUB
přejít na stránky prodejce >

Navigator TXB Evolution je interface mezi zobrazovací jednotkou (počítač, PDA...) a motocyklem umožňující přesnou a kompletní diagnostiku prostřednictvím bluetooth připojení třídy 1 (až 30 m BT komunikace). Přístroj Navigátor TXB Evolution je nejlepším řešením pro komunikaci s řídícími jednotkami motocyklů, čtyřkolek, sněžných skútrů, vodních skútrů a motorových člunů. Tento interface má velice dobré dílenské zpracování. Kryt přístroje je chráněny gumou. Navigator TXB Evolution lze opatřit karabinou a páskem pro zavěšení (součástí dodávky).

Díky programu IDC5 a IDC5 Pocket může uživatel využít nový koncept databanky, kompletně propojené s přístroji udávající informace a technická data nezbytná pro provádění jakýchkoli zásahů do palubních systémů (schémata, příklady referenčních dat a hodnot, popisové karty komponentů, technické bulletiny...).

Navigator TXB EvolutionNavigator TXB EvolutionNavigator TXB Evolution
přejít na stránky prodejce >

KONFORT E SERIE 700R

Společnost TEXA přišla na trh s novou produktovou řadou přístrojů pro údržbu a plnění klimatizačních systémů všech druhů vozidel. Jedná se o sérii KONFORT 700R, která je již přizpůsobena novým trendům v oblasti automobilové výroby. Produktová řada KONFORT 700R se skládá ze čtyř modelů, které jsou uzpůsobeny pro co nejvyšší uspokojení potřeb našich zákazníků. Všechny modely produktové řady KONFORT 700R byly speciálně vytvořeny pro práci s novým druhem chladiva, které je daleko sofistikovanější a citlivější, než původní R134a. Nová produktová řada KONFORT 700R zahrnuje i nejdokonalejší modely 780R BI-GAS, které mohou pracovat s oběma druhy chladiva a které umožní mechanikovi snadno přepínat mezi vozidly vybavenými různými typy chladiva. Ostatní modely produktové řady 700R, modely 720R, 760R a 760R BUS (určený pro plnění vozidel s rozsáhlým systémem klimatizace) mohou být podle potřeb zákazníka upraveny buď pro práci s novým typem chladiva R1234yf nebo pro práci s doposud používaným typem R134a s možností přejít kdykoli na používání nového chladiva prostřednictvím doplňkové sady.

Společnost TEXA představila velké množství velmi důležitých technických řešení vyvinutých pro splnění těchto nových charakteristik, mezi něž patří například:

KONFORT E SERIE 700RKONFORT E SERIE 700RKONFORT E SERIE 700R
přejít na stránky prodejce >

Kontakt na prodejce

Get Automotive

GET Automotive

Žižkova 1616
Havlíčkův Brod
580 01
Česká republika

+420 569 421 816

info@getauto.cz

www.getauto.cz

Automobilová diagnostika Texa
© Get Automotive / www.getauto.cz / Automobilová diagnostika Texa