image

KRABIČKOVÁ DIETA

Krabičková dieta

Krabičková dieta do domu je nadstandardní služba pro ženy i muže vedoucí ke snadnému a zdravému hubnutí. Každý den vám dovezeme 5 vyvážených dietních porcí jídla až do domu (s odpovídající nutriční hodnotou) v regionu Brno, Vyškov, Ostrava, Opava, Karviná, Havířov, Frýdek-Místek, Olomouc, Vsetín, Valašské Meziříčí a Rožnov p. R. Pro přípravu diet používáme vždy čerstvé a jen ty nejlepší suroviny. Dietní jídelníčky jsou sestavovány pod odborným dohledem dietologa, aby byla redukce vaší váhy přirozená a postupná. Pouze takový způsob hubnutí má trvalý a úspěšný výsledek.

Rozvoz ve městech a okolí:

Brno, Rousínov, Vyškov, Prostějov, Olomouc, Litovel, Uničov, Přerov, Lipník nad Bečvou, Hranice, Opava, Hlučín, Ostrava, Bohumín, Karviná, Havířov, Český Těšín, Třinec, Frýdek-Místek, Čeladná, Frenštát pod Radh., Rožnov pod Radh., Horní Bečva, Valašské Meziříčí, Vsetín, Uherský Brod a okolí těchto měst

Ukázkový jídelníček krabičkové diety. U nás si můžete objednat krabičkovou dietu.


Dieta do domu vás přirozeně učí pravidelným návykům, proto je právem označovaná za účinnou dietu. Zjistíte, že jíst zdravě, znamená jíst zajímavě a pestře a při tom ještě hubnout. Jídelníček je velice pestrý a chuťově bohatý.
  • Strava pro účinnou krabičkovou dietu se skládá z čerstvých, kvalitních a pečlivě vybíraných surovin.

  • Dietní jídelníček pro zdravé hubnutí je sestavován pod odborným dohledem dietologa – vyšetření dietologem.

  • S naší dietou můžete dosáhnout přirozeného hubnutí v rozmezí 3–7 kg za měsíc. Jedná se o velmi zdravé hubnutí. Pokud hubnutí spojíte s pravidelným pohybem mohou, výsledky mohou být ještě lepší. Docílíte tak nejen redukci tuku, ale současně se rozvíjí i vaše svalová tkáň.

Příklad dietního, nutričně vyváženého jídla do krabičky, dodavaného až do domu

!!! NABÍZÍME TAKÉ BEZLEPKOVOU DIETU, DIABETICKOU DIETU, ČISTĚ VEGETARIÁNSKÉ MENU A DALŠÍ !!!

Zkušenosti s dietou do krabičky až do domu

Podělte se s námi o své připomínky a zkušenosti s dietami do krabičky, hubnutím a získáváním ideálního BMI indexu. Pomůžete tak zhubnout dalším lidem především z regionu Ostrava, Olomouc a Rožnov p. R.

Jak začít s krabičkovou dietou

  1. Kontaktujete našeho operátora (telefonicky nebo e-mailem, případně kontaktním formulářem),
  2. Podle svých časových možností se domluvíte na čase a místě dodání dietní stravy v krabičkách.
  3. Již druhý den můžete být součástí programu Zdravé hubnutí.
dieta-bottom

   Facebook  Twitter  
copyright 2010-2024 - all rights reserved