Diké

O DIKÉ

Ozdravný plán KlonDIKE Recovery pro firmy opět aktivován.

KlonDIKE už 15 let připravuje firmy na zkoušky, jaká je ta letošní.

Vyjít z kruhu a rozhlédnout se pomáháme pod značkou DIKÉ od roku 1994.

Budoucnost nepatří těm, kteří se přizpůsobují podmínkám. Budoucnost patří těm, kdo podmínky tvoří.

Inspirováni východní filosofií jsme vedli firmy anglické, francouzské, německé, belgické, italské, americké, dokonce i japonské. Na pouti za změnou nechtěného v chtěné jsme provázeli i firmu izraelskou. A samozřejmě firmy české.

Od zdravého metabolismu energie na úrovni buňky ke zdravému metabolismu ekonomických zdrojů na úrovni firmy.

Ověřte dostupnost a přijeďte mezi lidi smýšlející stejným nebo podobným způsobem.

+420 777 806 430


Naše reference
Děkuji Klon DIKE za skvelé školení/workshop s tajemným názvem “Ven z kruhu”, kterého se účastnila celá naše firma HT EXTRA showroom.

I když se vnímáme jako zdravá a pozitivní firma s dobře fungujícím týmem, dověděl se každý z nás něco nové a zajímavé, použitelné v práci i doma. Kdo, co a kolik, ukáže až čas.
Nicméne je skvělé potkat člověka a školitele, který učí vnímat fungování firem ve světle obecných principů fungování světa a vesmíru. Žádné západoevropské dovednosti v manažmentu, kvalitě nebo dalších oblastech. Co přesně, nelze zde popsat, ale představí Klon DIKE sám.
Juraj Zeman
Škola manažerských dovedností "Z Prahy na Klondike východní cestou" je dalším z produktů DIKÉ, který neotřelým a inteligentním způsobem napomáhá zlepšení firemní kultury. V terminologii právě probíhajícího mistrovství světa v hokeji se sice po absolvování kurzu bude jednat o stejný tým, avšak jeho tah na bránu bude výraznější, střelecká produktivita vyšší a hráčský i realizační kádr soudržnější.
Petr Dědek
V dnešní komplikované, ustarané a na čas velmi náročné době je zde k dispozici absolutně suprový freestyle program manažerských dovedností, který mohu s klidným svědomím doporučit. Zapomeňte staré "osvědčené" způsoby řízení, jednání i chování - naučíte se nová, pohodová a úspěšná řešení - jak na TO, co s TÍM. Skvělé, přeji úspěch i Vám.
Vojtěch Nagy
Tento zajímavý program nabízí možnost podívat se na fungování (nejen) firem, vztahů a vůbec veškerých událostí novou optikou. Myšlenky, které jsou v tomto programu nabízeny, v běžných školeních budete hledat jen obtížně. Doporučuji absolvovat, pokud máte pocit, že klasická školení nějak "nefungují" - získáte další pohled, jak věci zkusit jinak.
Luboš Kolouch
Škola manažerských dovedností "Z Prahy na Klondike východní cestou" dává poznat, případně rozšířuje povědomí o možnostech řízení a využívání zdrojů východní cestou. Tato škola mi pomohla vnímat svět novým pohledem, chápat souvislosti mezi příčinou a následkem a tím předcházet negativním následkům již zaměřením se na konkrétní přičinu/vztahy. Doporučuji absolvování Školy manažerských dovedností těm, kteří chtějí dosáhnout lepších obchodních výsledků a zároveň udržet přátelský kolektiv.
Iveta Krutilková

Vystoupit z kruhu nemá lineární řešení.


Můj blog