VÍCE JAK 30 LET V ČECHÁCH

DIRICKX vám už více jak 100 let (30 let v ČR) nabízí širokou škálu plotů, oplocení, bran a branek. Při současném tempu výroby oplocení DIRICKX celosvětově bychom za dalších sto let byli schopni s našim oplocením 56x objet zeměkouli.

DIRICKX BOHEMIA slaví 30 let

DIRICKX vám nabízí širokou škálu plotů, oplocení, bran a branek. Neváhejte a hledejte to pravé pro vás na těchto webových stránkách.

 

DIRICKX, specialista na ploty a oplocení

DIRICKX BOHEMIA je dceřinou společností francouzského výrobce plotů a oplocení značky DIRICKX

Na českém trhu působíme již od roku 1993 a po celou dobu našeho působení klademe důraz na kvalitu produktů a služeb tak, aby zákazníci byli spokojení a našli u nás řešení pro jejich požadavky.

Cokoliv potřebujete k ohraničení, k ochraně, k zabezpečení pozemku či budovy, najdete zde.

Vyberte si řešení...

Rodinné domy

Jaký plot je ideální k vašemu rodinnému domu? Častým řešením je kombinace dřevěného/zděného plotu s drátěným pletivem. Vybírat můžete z poplastovaného nebo pozinkovaného pletiva, které vám poskytne dlouhou bezúdržbovost a jednoduchou manipulaci.

Energetika

V případě oplocení objektů s velkým důrazem na bezpečnost je jedním z vhodných řešení svařované panely, které poskytují velkou pevnost, odolnost a zároveň je možné dosáhnout větší výšky pomocí nádstavců (bavoletů) pro zvýšení bezpečnosti. Nabídneme vám ale i další možnosti.

Armáda

V případě oplocení objektů s velkým důrazem na bezpečnost např. vojenské prostory je jedním z vhodných řešení svařované panely, které poskytují velkou pevnost, odolnost a zároveň je možné dosáhnout větší výšky pomocí nádstavců (bavoletů) pro zvýšení bezpečnosti.

Průmyslové objekty

U průmyslových objektů máme mnoho možností oplocení, bran, branek. Dle vašich požadavků přizpůsobíme naši nabídku od klasiky až po trendy řešení. Ani v oblasti průmyslu se nemusíme držet zajetých kolejí, ale můžeme sledovat trendy řešení v oblasti oplocení.

Veřejný sektor

Už dávno je pryč doba, kdy veškerý veřejný prostor byl oplocen klasickým oplocením. Pojďme popustit uzdu fantazii a otevřít se dnešní době. Oploťme např. mateřskou školku barevným tyčovým oplocením, které zdaleka není jenom designovou záležitostí, ale splňuje i požadavky na snadnou údržbu.

Servis

DIRICKX BOHEMIA nenabízí pouze samotné produkty: ploty, brány a branky apod., ale nabízí celou řadu služeb, které vám umožní integrovat řešení ochrany do projektu, bez ohledu na typ projektu: bytové, průmyslové, vládní a státní správa, citlivé lokality nebo soukromý sektor.