Hry pro dívky


Hry pro dívky

Ambulance ...

Ambulance ...

Ambulance Truck Driver 2

Další pokračování této super hry, ve které pojedete s ambulantním vozem. Vaším úkolem je vyzvednou pacienta a dopravit ho hlavně rychle a bezpečně do nemocnice. Zdraví je důležité a čas také. Hrajete o body, tak se snažte jak nejlépe umíte.

Date By Th...

Date By Th...

Date By The Golden Gate

Linda musí vypadat perfektně pro jejího přítele. Chce si udělat kompletní přeměnu jejího obličeje. Nedokáže to ale bez vaší pomoci! Dejte Lindě nějakou radu pro její krásu v této skvělé hře. Tak se do toho dejte.

It Girl Be...

It Girl Be...

It Girl Beautiful Jumper Skirt

Na světě je plno holčičích her, kde se jenom oblékáte a líčíte. Dnes budete tuto dívku oblékat z jejího šatníku. Tak se do toho dejte. V pozadí vám bude hrát velice příjemná hudba. Tak se nechte unést a relaxujte u této super hry pro dívky

Barbie Spr...

Barbie Spr...

Barbie Spring Princess

Přichází dlouho očekávané jaro a s ním nastává velký problém pro všechny dívky a to co si vzít v tento slunný den na sebe. pomožte dívce vybrat ten nejkrásnější a nejlepší obleček v princeznovském stylu na krásnou procházku v tento den. kombinujte různé druhy oblečení i barvy.

Dora Tasty...

Dora Tasty...

Dora Tasty Cupcakes

Dora je sama doma a připravuje se překvapit svou maminku chutnými upečenými muffiny. Těsto je již vychladlé, a proto se může pustit do zdobení košíčků. Vybírejte ovoce, barevné krémy, polevy nebo další ozdobné sladkosti, které ozdobí každý košíček k dokonalosti.

Casual Loo...

Casual Loo...

Casual Look

Oblékněte si malou roztomilou dívenku do krásného oblečení. Kombinujte nejrůznější kousky oblečení od bot, přes trička, šaty až po detaily, kterými jsou nejrůznější doplňky. Outfit můžete doplnit brýlemi a hotový model bude na světě. Máte mnoho možností.

High Schoo...

High Schoo...

High School Sneak Out

Vaším úkolem v této hře je proplazit se ven z této školy. Udělejte vše, co bude ve vašich silách, abyste se dostali ven. Dávejte si pozor na "strážkyni", která vás hlídá. Posbírejte po cestě všechny hvězdičky. No nebude to jednoduché.

Mommy and ...

Mommy and ...

Mommy and Me Makeover

Oblečte v této hře tyto dvě holky. Jedna je maminka a ta druhá dcera, myslím, že je poznáte. Pusťte se do této krásné roztomilé převlékací hry. Budete se starat o jejích pleť a také o oblečení. Tak se do toho dejte a uvidíme, co dokážete.

Sunday Bru...

Sunday Bru...

Sunday Brunch Prep

V této hře pro dívky se budete muset snažit udělat tuto dívku ještě krásnější než je. Každou neděli je se svou rodinnou nebo přáteli. Dnes má tu možnost, aby se potkala ze všemi a proto musí vypadat úžasně.

Salsa Danc...

Salsa Danc...

Salsa Dancer Makeover

Tak tato dívka si půjde zatancovat salsu a je zapotřebí, aby vypadala neustále krásně. Ráno se probudila a měla na své pleti několik pupínku a ty je potřeba co nejdříve vyhladit. Tak se do toho dejte a ukažte, co dokážete.

Hry pro slečny

Sušenky: ...

Sušenky: ...

Sušenky: Sářino Vaření

Sára opět vaří a tentokrát si chce udělat chutné sušenky. Ke kávě jsou tyto sušenky určitě nejlepší. Řiďte se hlavně podle pokynů, které vám bude Sára dávat a budete mít své první sušenky hotové za chviličku. Tak se do toho dejte.

Tokyo Fash...

Tokyo Fash...

Tokyo Fashion Week

A máme tady módní týden v Tokiu. Tato hra nabízí pro vás zrovna dva módy, tak si vyberte hned na začátku, jaký mód absolvujete. Tak se ukažte, co dokážete s touto dívkou udělat buďte ta nejhezčí. Vyberte si z jejího šatníku ty věci, které k ní sedí nejvíce.

Style Wise

Style Wise

Style Wise

Když se chce tato dívka zúčastnit nějaké párty, tak se musí pořádně obléct. Na párty musí vypadat senzačně. Takových párty, na které ona chodí, tak chodí samé super modelky, takže se jim musíte vyrovnat. Tak se do toho dejte v této super hře.

Eco Friend...

Eco Friend...

Eco Friendly MakeOver

V této hře budete mít za úkol se postarat o tyto přátele. Chtějí si společně vyjít a tato dívka má ve své koupelně bio přípravky na svou pleť, které by ji mohli pomoct odstranit tuto nečistoto. Vyzkoušejte a sami uvidíte.

Flight Att...

Flight Att...

Flight Attendant Makeover

Stevardka, která létá po celém světě. Však vítej jak jsou stevardky v letadlech hezké. Mají tu povinnost vypadat krásně. Vaším úkolem v této hře je ten, že musíte tuto dívku po ránu připravit. Vypadá opravdu otřesně, tak se ji snažte upravit, jak nejlépe to půjde.

Lion Care

Lion Care

Lion Care

Postarejte se o tohoto malého lvíčka. Ukažte co ve vás je a co dokážete. Je to opravdu krásná roztomilá hra, kterou doporučujeme pro všechny dívky a i kluky a hlavně děti. Tak se do toho dejte a postarejte se o toto krásné zvířátko.

Decorate B...

Decorate B...

Decorate Barbies Bedroom

V této hře pro dívky se budete muset snažit vytvořit pro tuto barbie opravdu krásný pokoj. Stačí si vybrat barvu, různé doplňky a je vymalováno. Musí vše k sobě skvěle ladit, aby to samozřejmě vypadalo krásně.

Chic Stude...

Chic Stude...

Chic Student Style

Tato bláznivá studentka se obléká bláznivě. Chce vypadat vždy roztomile a také krásně. Jestliže se podíváte do jejího nového šatníku, tak uvidíte plno nového oblečení. Veškeré toto oblečení je speciálně pro tuto dívku. Tak se do toho dejte.

Pound Pupp...

Pound Pupp...

Pound Puppy Pizza

Dnes si uvaříte s tímto pejskem hotovou delikatesu! Tento pes je šéfkuchař a jeho oblíbené jídlo je pizza. Jak všichni víme, tak pizza je velice chutné jídlo a tento pes ji chce servirovat jenom svým přátelům. Tak se do toho dejte.

Gorgeous F...

Gorgeous F...

Gorgeous Flower Princess

Každý den, se tato květinová dívka navrátí na zahradu a stráví tam celý den. Tato princezna chodí na tuto zahradu, aby se postarala o své kytičky a hrála si s barevnými motýlky. Oblečte tuto dívku do elegantního oblečení, které tady naleznete.

Hry pro holky

Ice Rider ...

Ice Rider ...

Ice Rider 2

Skvělá adventura ve formě závodní hry. Je to již druhá část této skvělé hry. Ve hře naleznete velice vzrušující úrovně a také zábavu. Jeďte s vaší motorkou a dorazte v pořádku do cíle. Ukažte co ve vás je. Posbírejte veškeré hvězdy a vyhrajte hru.

Saint Devi...

Saint Devi...

Saint Devil

Pomáhejte ďáblovi dělat dobré skutky na ulici. Zachraňte kočku! Klikejte hlavně na správné předměty, které vás dokážou dostat dále. Tak se do toho dejte. Je to super hra na odreagování se. Tento ďáblík je opravdu hodný, není žádný zlý.

Adventure ...

Adventure ...

Adventure Time Finn Up

Adventura Time Finn. Finn a Jake je skvělá adventura v přírodě s mraky. Pokaždé co se dotknete mráčků, tak vyskočíte. Pokud potkáte Jake, tak dostanete mnohem více bodů. buďte opatrní. Tak se do toho dejte v této hře. Ukažte, co ve vás je.

Mario Mar ...

Mario Mar ...

Mario Mar Adventure

V této nové Mário adventuře budete muset ovládat tento náklaďák. Snažte se, abyste se po cestě nepřevrátili a posbírali veškeré diamanty, na které narazíte. Tak se do toho dejte a získejte vysoké skóre. Dostaňte se do dalších úrovní této super hry.

Monster De...

Monster De...

Monster Detective

Monster Detective je excelentí klikačka. Tato adventura je opravdu úžasná. V malém městečku se vyskytly opravdu velké problémy. Najděte pohřešovanou dívku a pokuste se všechny nepřátele udržet od těla. Užívejte si spoustu zábavy s touto hrou!

Spaceman v...

Spaceman v...

Spaceman vs monsters

Pomozte statečným vesmírným jednotkám, které padly do zajetí. Při průzkumu neznámé planety se objevila různá monstra, která je třeba odstranit. K tomu máte mnoho různých zbraní, z nichž každá umí něco jiného a je jen na vás vymyslet jak to udělat, aby vám počet nábojů na dané kolo stačil.

Dungeon de...

Dungeon de...

Dungeon defiler

Vydej se vstříc dobrodružství. Prozkoumej tajemné katakomby a bojuj s děsivými příšerami a monstry, abys splnil různé napínavé úkoly a proroctví. Nenech se zastrašit tmou a přines světlo tam, kde se ho obludy obávají. Souboje se hrají netradičně formou výběru z karet.

Ben 10 Gad...

Ben 10 Gad...

Ben 10 Gadgets 2

Ben je opět v akci. Tentokrát bude potŘeba posbírat několik doplňků, abyste se dostali do další úrovně této hry. Tak se do toho dejte a ukažte, co ve vás je. Dávejte si velký pozor, abyste nespadli do lávy. Máte několik životů, tak je nevypotřebujte.

Horror Pla...

Horror Pla...

Horror Plant 2

Máme tady zvláštní hororovou hru ve které budeme muset pozabíjet pár rostlin. Tak se do toho dejte a nenechejte se žádnou příšerou zabít. Tak se do toho dejte a umožněte si cestu do dalších úrovní této super hry. Ukažte co ve vás je.

Purple Pla...

Purple Pla...

Purple Planet

Dostali jste se na růžovou planetu, kde budete muset najít způsob, jak se odtamtud dostat. Hra se odehrává na jedné mateřské lodi. Snažte se pro to udělat opravdu cokoliv. Tak se do toho dejte a ukažte, co ve vás je. Snažte se všechny porazit.

Hry s koňmi

Horse Love

Horse Love

Horse Love

Klikněte na tyto koníčky a pokuste se spolu co nejvíce líbat. Musíte naplnit ten vrchní ukazatel. Dávejte si ale pozor, aby vás přitom neviděl správce. On totiž nemá rád lásku a tak vám v tom chce zabránit. Vše musíte stihnout do časového limitu.

Colouring ...

Colouring ...

Colouring Sarah and her pony

Užijte si oddechovou hru nejen pro mladé dívky, která vám nabízí pěknou omalovánku. Na obrázku visíte dívku Sarah a jejího poníka, které si můžete vybarvit podle své fantazie. Vyberte barvu a štětcem omalujte celý obrázek. Velice jednoduchá hra pro všechny.

Seahorse R...

Seahorse R...

Seahorse Roundup

Vžijte se do role mořského koníka, který si v mořských vodách prochází svou cestičkou. Snažte se na mořském korálu najít všechny drahokamy a mince. Jakmile posbíráte všechny, tak se dostanete do dalšího kola. A navíc si užijete realistické 3D prostředí.

Shrek Wisk...

Shrek Wisk...

Shrek Wiskered away

Merlin pomocí kouzla transportoval Oslíka a kocoura zpátky do země za sedmero horami, aby mohli zachránit království. Je tu ale jeden drobný problém, trošku popletené kouzlo prohodilo těla oslíka a kocoura. Ti teď musí spěchat zpátky za Merlinem aby je vrátil zpátky a nezůstali tak napořád.

Jump Train...

Jump Train...

Jump Training

V této hře si vyberete jedno ze tří nejlepších koňů v Ruské sezóně 2005-2006. Každý kůň má svá pozitiva v čem vyniká a vyrazíte překonat překážky. Za každé shození překážky dostáváte penalizaci. Hra končí pokud dosáhnete 20 penalizací. Tak a teď už hurá do sedla.

Charger Es...

Charger Es...

Charger Escape

Vžíte se na pár minut do role stájníka. nejdříve prohledejte všechny zákoutí stáje, kovárny, vedlejší koje, chodby a pokuste se najít nejužitečnější věc, kterou budete potřebovat. Dále se pokuste vymyslet co by ste asi s tím dělali. Váš první úkol bude tedy se dostat z hlavní stáje.

Horse Ranc...

Horse Ranc...

Horse Rancher

Další hra s koňmi. V této hře se stáváte majitelem ranče, který chce vyhrávat se svým koněm na dostizích. Kupujete koně a jídlo, jezdíte trénovat a po tréninku závodíte na dostizích které se snažíte vyhrát. Také můžete koně prodat a koupit si jiného. Takže hurá do sedla.

Girls fash...

Girls fash...

Girls fashion

V této hře nemáte jen koně ale i psa nebo holčičku. Vyberete si koho chcete obléknout a podle toho pak buď vybíráte módní doplňky pro holčičku, nebo hřívu a doplňky pro koně, případně mašličky a obojek pro pejska. Takže záleží jen na vás co si vyberete.

Stay the d...

Stay the d...

Stay the distance

Ovládejte žokeje, který následně podnítí koníka běhat. Jede se bohužel jenom jedno kolo. při kterém máte skákat přes překážky a určovat rychlost koně. Ne moc malou, aby vás nepředběhli ostatní a ne moc velkou, aby ste vůbec do cíle dorazili.

Enjoyable ...

Enjoyable ...

Enjoyable horse racing

V trochu netradiční hře s koňmi sázíte na to který kůň vyhraje závod. Každý kůň má vlastnosti jako minimální rychlost (nastane pokud dojde energie), maximální rychlost (to je rychlost kterou kůň běží dokud má dost energie) a zrychlení (guts), to určuje jak rychle kůň umí zrychlit a jak rychle mu ubývá energie. Koně s nejvyší rychlostí a velkým zrychlením obvykle vyhrávají na krátkých tratích, koně s větší minimální rychlostí a menším zrychlením většinou vyhrávají na delších tratích.