Hydroizolace střech

Hydroizolace střech

Potřebujete zajistit svoji střechu proti vlhkosti? Děláte novou střechu nebo rekonstruujete střechu starší a chcete, aby odolala vlhku? Řešením je kvalitní a spolehlivá hydroizolace střechy.

Zobrazit více
Hydroizolace základů staveb

Hydroizolace základů staveb

Stavíte? Nezapomínejte na hydroizolaci základů stavby. Nemusíte stavět zrovna palác, hydroizolace základů stavby je nutná i při menších stavbách jako jsou garáže, terasy, pergoly, apod.

Zobrazit více
Hydroizolace balkónů a teras

Hydroizolace teras a balkónů

Stavíte dům s balkónem, pod kterým bude místnost? Nebo takový balkón rekonstruujete? Plánujete terasu, nebo pergolu? U těchto staveb i při jejich rekonstrukcích je důležité myslet na hydroizolaci.

Zobrazit více
Rekonstrukce bazénů

Rekonstrukce bazénů

Máte starší bazén, který už si žádá opravu? Ztrácí se z vašeho bazénu voda, nebo se často zanáší? Pak je čas na rekonstrukci bazénu. Rekonstrukce bazénů provádíme od roku 1994.

Zobrazit více
Hydroizolace zahradních jezírek

Hydroizolace zahradních jezírek

Plánujete zahradní jezírko? Nebo jezírko už máte a začíná se vám zanášet? Ať už chcete stavět nové zahradní jezírko, nebo plánujete rekonstrukci svého současného jezírka, jsme tu pro vás.

Zobrazit více
Zelené vegetační střechy

Zelené střechy

Líbí se vám zelené střechy? Oslovila Vás myšlenka zelených střech spojit estetický význam s jejich funkčností?Přemýšlíte o pořízení zelené střechy i pro váš dům? Zelené střechy jsou moderním a ...

Zobrazit více

Hydroizolace střech, základů a teras, zelené střechy

Hlavní náplní činnosti naší firmy jsou hydroizolace střech (plochých i šikmých), hydroizolace základů staveb a teras. Dále jsou to hydroizolace vodních staveb, tedy zahradních jezírek, bazénů a nádrží (požární, kalové apod.). Hydroizolace provádíme nejen proti vlhkosti obecně, ale také proti tlakové vodě, ropným látkám a také proti radonu. Neméně důležitými aktivitami naší firmy jsou rekonstrukce bazénů a realizace zelených střech. Pro realizace hydroizolací využíváme pouze prověřené a kvalitní materiály Protan, Fatrafol, Sikaplan a Alkorplan.

Kvalitní a spolehlivé hydroizolace
od DM - IZOL

Hydroizolace provádíme už od roku 1994 a od té doby jsme nasbírali bohaté zkušenosti. Byli jsme osloveni velkým množstvím požadavků a specifických potřeb našich zákazníků, a proto si troufneme říct, že si poradíme téměř se vším. I vy se na nás bez obav obraťte! Poradíme, zkonzultujeme, navrhneme řešení. Stačí zavolat na 603 213 504.

Co od nás můžete v oblasti hydroizolací očekávat

Od naší firmy DM - IZOL můžete očekávat kvalitní a spolehlivé provedení

  • hydroizolace střech,
  • hydroizolace základů staveb,
  • hydroizolace teras a balkónů,
  • hydroizolace zahradních jezírek,
  • rekonstrukce bazénů a
  • zelené střechy

s využitím všech našich zkušeností nasbíraných už od roku 1994 a se zárukou 12 let. Pro kvalitní a spolehlivou hydroizolaci volejte 603 213 504.

© 2013 Martin Dvořák - Všechna práva vyhrazena
Webové stránky vytvořilo eStudio.cz | Webdesign & SEO