top of page
DDC Czech.jpg

DNA Diagnostické Centrum (DDC) je světovou špičkou ve využívání inovativních metod testování DNA. Tyto technologie zajistí
kvalitu, přesnost, spolehlivost a integritu každého provedeného testu DNA. 


Záruka kvality a přesnosti testů DNA 

Testujeme 4 stěry od každého dárce,
dvěma nezávislými laboratorními týmy,
každý vzorek až 3-krát.

Těhotná žena a gynekoložka

Neinvazivní prenatální testy otcovství určují biologické otcovství v těhotenství ještě před narozením dítěte. Test je možné provést již v 7. týdnu těhotenství s předpokládaným dokončením analýzy již za 6 pracovních dnů. Odběr vzorků je možné provést i mimo naši ambulanci pomocí naší NIPP odběrové soupravy v jakémkoliv zdravotnickém zařízení.

Prenatální testy Certainty™ jsou jediné akreditované prenatální testy určení otcovství.

genetický test DNA.webp

Test zdraví a Wellness je jedním z nejkomplexnějších skríningových testů na trhu. Získáte specifické informace o svých zdravotních rizicích, predispozicích, metabolizmu, původu, vlastnostech a lékové kompatibilitě.

Test Mikrobiomu podá informaci o aktuálním stavu  mikrobiomu (střevní, ústní, vaginální, pokožky, močového ústrojí) a tím i celkovém zdravotním stavu a imunitě vašeho organizmu. 

Žena s mapou a výsledkem testu původu

Naše DNA testy původu se zaměřují na migraci předků, mateřskou a otcovskou linii původu, židovský původ a globální genofond.

Nejžádanější test GPS Origins s vysokým rozlišením je jediným testem svého druhu. Test popisuje geo-genetickou migraci vašich předků. Výsledek je online v interaktivní podobě včetně map a odkazů na odbornou literaturu.

DNA testy židovského původu potvrdí zda máte genetické znaky které se váží k židovskému původu a zda jste zdědili tyto znaky od jednoho nebo obou rodičů.

Proč zvolit DNA Diagnostické Centrum?

 

DDC má širokou nabídku DNA testů a zajišťuje celý proces od odběru vzorků, odborné konzultace až po asistenci při interpretaci výsledků týmem kvalifikovaných odborníků.

 

  • vaše vzorky testují vždy 2 nezávislé týmy

  • analyzuje se minimálně 20 genetických znaků

  • laboratoř DDC funguje od roku 1995

  • provedeno přes 2 miliony testů DNA

Laboratoř DDC je mezinárodně certifikovaná organizací ACLASS Accreditation Services (ISO/IEC 17025) a ASCLD/LAB.

V ambulanci našeho moderního centra provádíme odběry vzorků pro všechny typy testů DNA, které jsou poté analyzovány v akreditované laboratoři DDC. Vzorky jsou odebírané podle standard AABB.

Na základě informací a osobní situace klienta doporučí naši odborníci nejvhodnější postup vyšetření DNA. U genetických testů z oblasti zdraví a prevence vám navíc doporučíme individuální program péče o zdraví.

Kontaktní formulář

Děkujeme. Váš dotaz byl odeslán.

bottom of page