NAŠE SLUŽBY
_

Máte zájem o lešení v Praze

Naše firma pro Vás pronájem lešení ráda zajistí!

Lešení Praha se zaměřuje a má zkušenosti se všemi běžnými i méně častými typy lešenářských konstrukcí.

V případě, že pracujete ve výškách, či plánujete novou fasádu, pronájem lešení bude pro Vás skvělým řešením.

Naše půjčovna lešení je řešením pro každou stavbu. Pomůžeme s novou fasádou, malováním, čištěním okapů a jinou prácí ve výškách.

Vyberte si z našich dalších služeb, které pro Vás již mnoho let zajišťujeme, nejvíce se jedná o montáž lešení, demontáž lešení, dále doprava lešení a zaměření lešení.

GALERIE
_

Naše realizace

Prohlédněte si galerii našich realizací a lešení.

O NÁS
_

Kdo jsme ?

Několik informací o naší firmě

Naše firma dodává lešení až do výšky 60 metrů konstrukce. Nabízíme nejen spolehlivost, nulové prostoje, ale i výhodné ceny pro každého. Kladné reference našich spokojených zákazníků nás posouvají stále dál a napomáhají růstu jejich přízně. Do našeho portfolia služeb patří pronájem lešení, prostorové lešení, schodišťové věže, pojízdné lešení, fasádní lešení, montáž lešení, půjčovna lešení. Nabízíme tedy kompletní lešenářský servis. 

Naše půjčovna lešení realizuje montáže a pronájmy lešení na rodinných domech, středních budovách i panelových budovách. Máme spolehlivý pracovní tým, který zná veškerou problematiku v této oblasti, a tak neváhejte se na nás obrátit i v případě jakýchkoliv dotazů. 

PROČ MY?
_

Proč zvolit naše lešení ?

Máte zájem o naše služby? Napište nám!

V internetovém vyhledávači nás rovněž najdete pod klíčovými slovy lešení Praha, pronájem lešení Praha, pronájem lešení Praha ceník, půjčovna lešení Praha, fasádní lešení Praha, prostorové lešení Praha.  

15+Let zkušeností
120+Půjčených lešení
35+Klientů
MAJITEL
_

Slovo jednatele

Co říká pan Jasínský – majitel firmy?

Filozofií naší firmy je od samého počátku historie firmy, tj. od roku 2006, poskytovat kompletní lešenářský servis. Lešení se snažíme dodávat vždy kompletu, tj. montáž – demontáž – doprava – pronájem. Málokdy se jedná čistě o půjčení lešení. Rádi nabídneme naše zkušenosti v oboru lešení pro Vaši stavbu či jakýkoliv jiný projekt, který je nutný řešit ve spojení s lešením. Věřím, že na našich www stránkách dodavky-leseni.cz rychle naleznete všechny potřebné informace. Kontaktujte nás s jakýmkoliv dotazem – rádi se Vám budeme věnovat.  

Děkuji – za celý tým  

Michal Jasinský – majitel 

LOKALITA
_

Kde působíme?

V jaké lokalitě můžete hledat naše lešenářské služby?

Naše oblast zaměření je daná – nejvíce řešíme zakázky na lešení Praha, lešení Středočeský kraj, lešení Kladno, lešení Beroun, lešení Příbram, lešení Benešov, lešení Slaný, lešení Rakovník, lešení Mělník, lešení Kralupy nad Vltavou, lešení Brandýs nad Labem, lešení Český Brod, lešení Kolín, lešení Lysá nad Labem, lešení Mladá Boleslav a lešení Neratovice. 

V případě Vašeho zájmu zajistíme lešení i do těchto míst, rádi se s Vámi pobavíme na téma lešení Plzeň, lešení České Budějovice, lešení Pardubice, lešení Hradec Králové, lešení Písek a další města v ČR.