Úvod / Atrium Exclusive

Firma ATRIUM Vám prostřednictvím tohoto katalogu představuje zcela novou dimenzi moderních a kvalitních dřevostaveb. Domy ATRIUM EXCLUSIVE vynikají zároveň moderními prvky architektury a bezkonkurenčně unikátním konstrukčním systémem, který vytváří předpoklad pro dlouhodobě bezproblémové, kvalitní a zdravé bydlení.

Velkou výhodou a předností řady ATRIUM EXCLUSIVE je kromě jejich kvality, rovněž možnost realizace jednotlivých domů v různých atypicky komplikovaných terénech a to včetně svažitých pozemků. Samozřejmostí je možnost úprav jednotlivých domů a to nejen v rámci interiéru, ale rovněž ve vnějším pojetí domů, včetně jejich tvarových a rozměrových proporcí.

Domy ATRIUM EXCLUSIVE jsou zároveň velkou inspirací pro ty, kteří chtějí svoji dřevostavbu postavit kvalitně, moderně a s neotřelými prvky architektury – jedním slovem výjimečně. ATRIUM EXCLUSIVE jsou domy, které vznikly z autorských návrhů Ing. arch. Simony Brezovanové a Ing. arch. Dušana Řezáče a to na základě podnětů firmy ATRIUM získaných v rámci dlouhodobé spolupráce.

Budeme velmi rádi, pokud Vás katalog a navržené domy ATRIUM EXCLUSIVE zaujmou natolik, abychom mohli i pro Vás najít nejoptimálnější řešení stejně výjimečné dřevostavby, jaké jsou v této architektonické řadě.

Neváhejte nás proto oslovit se svými požadavky a se svými přáními. Tým pracovníků firmy ATRIUM je Vám k dispozici po celé České republice a na Slovensku, nebo nás můžete navštívit v jednom ze 4 stálých vzorových domů. Od října 2014 je otevřen nový vzorový dům JUBILEUM PLZEŇ v pasivním provedení.

Obrázek na úvodní stránce