Pronájem kanceláří, skladů a obchodních ploch v Brně u D1

3 600 m2

Kancelářských ploch

4 800 m2

Zpevněných ploch

2 600 m2

Skladů

230

Míst na parkování

4

Nabíjecí stanice auta

Obchodní centrum DOTEC, a.s.

Společnost DOTEC, a.s. působí jako podnikatelský subjekt v oblasti správy a pronájmu vlastních nemovitostí od roku 1995.
Hlavní naší činností je pronájem vlastních kancelářských, obchodních a skladových ploch v nemovitostech na adrese Traťová 1, 619 00 Brno.

Areál obchodního centra DOTEC, a.s., se nachází v klidné a bezpečné lokalitě Brno - Bohunice / H. Heršpice s výbornou dopravní dostupností v blízkosti dálničního nájezdu D1 (EXIT 194) a současně pouhé 4 km od centra Brna.
Obchodní centrum se skládá z komplexu navzájem propojených administrativně – obchodních budov, venkovních skladů a zpevněných ploch s přiměřeně vyváženou plochou udržované zeleně.
Bezpečnost osob a majetku je zajištěna elektronickými zabezpečovacími systémy (EPS, EZS, EKV, CCTV) i fyzickou ostrahou.

Recepce

• Přístup do objektu je zajištěn vlastní recepcí v pracovní dny od 6:00 hodin do 22:00 hodin a nepřetržitě ostrahou v nočních hodinách a mimo pracovní dny.
• Přístup a příjezd do areálu je zajištěn 24 hodin denně, 365 dní v roce.
• Recepce zajišťuje sběr, výdej a podání poštovních zásilek nájemců a telefonní služby (přepojování telefonů).

Stravování

Stravování je zajištěno jídelnou a kantýnou v areálu DOTEC, a.s. s provozem od 8:00 hodin do 15:30 hodin. Nabídka jídelny zahrnuje 6 denních obědových menu a dále běžný sortiment snídaní a občerstvení (nápoje, lahůdky, cukrovinky, cukrářské výrobky aj.).