Letenky|Last Minute|Dovolená

Dovolená USA 2024    >    

Dovolená USA 2024

Dovolená USA 2024. Aktuální nabídka dovolené v USA za nejlepší ceny online. Dovolená 2024 a Last Minute zájezdy do USA. All Inclusive pobyty v luxusních hotelech.

Dovolená USA 2024

Dovolená USA na jaře 2024 v letovisku New York, Arlo Midtown Times Square v luxusním 4hvězdičkovém ubytování Arlo Midtown Times Square, v délce 6 dní - 5 nocí. Pobyt je ve volném termínu: středa 17. duben až pondělí 22. duben. Doprava do rekreačního zařízení je v rámci tohoto pobytu letecky, s letenkou z letiště Praha nebo Vídeň, s letem zítra za aktuální cenu 60859,- CZK. Rekreace je se stravou formou bez stravy. Kategorie této nabídky: jarní prázdniny, Super Last Minute zájezdy, pobytové. Online prodej tohoto zájezdu zajišťuje cestovní agentura Invia, u které zjistíte také aktuální informace cestování do USA a dlouhodobou předpověď počasí v USA.
Dovolená USA 2024
Arlo Midtown Times Square
★★★★
 
  • 60 859 Kč

Detail

Dovolená v USA na jaře 2024 v lokalitě New York, Hard Rock New York, v místě Hard Rock New York v luxusním 5hvězdičkovém ubytování Hard Rock New York od Invie v délce 9 dní - 8 nocí. Pobyt je dostupný ve volném termínu od čtvrtka 18. dubna do pátku 26. dubna s cestou letecky z letiště Vídeň, s odletem pozítří. Pobyt se stravou formou bez stravy si jednoduše zarezervujete online u CA Invia.cz, kde zjistíte také aktuální podmínky ohledně cestování do USA. Agentura Invia je lídr v cestování - zastupuje většinu cestovních kanceláří v ČR a garantuje nejlevnější cenu zájezdu do USA. Kategorie této nabídky: jarní prázdniny, Super Last Minute zájezdy, pobytové levně se slevou 3 %, v aktuální online ceně 127399,- Kč.
Dovolená USA 2024
Hard Rock New York
★★★★★
  • 131 339 Kč
  • 127 399 Kč
  • - 3 %
  • Detail

    Dovolená USA na jaře 2024 v letovisku Florida v luxusním 4hvězdičkovém ubytování Uma House By Yurbban South Beach, v délce 12 dní - 11 nocí. Pobyt je ve volném termínu: čtvrtek 18. duben až pondělí 29. duben. Doprava do rekreačního zařízení je v rámci tohoto pobytu letecky, s letenkou z letiště Vídeň, s letem pozítří za aktuální cenu 92189,- CZK. Rekreace je se stravou formou bez stravy. Kategorie této nabídky: jarní prázdniny, Super Last Minute zájezdy, pobytové levně se slevou 15 %. Online prodej tohoto zájezdu zajišťuje cestovní agentura Invia, u které zjistíte také aktuální informace cestování do USA a dlouhodobou předpověď počasí v USA.
    Dovolená USA 2024 - Uma House By Yurbban South Beach
    Uma House By Yurbban South Beach
    ★★★★
    • 108 458 Kč
    • 92 189 Kč
  • - 15 %
  • Detail

    Dovolená v USA na jaře 2024 v lokalitě Florida v luxusním 4hvězdičkovém ubytování Uma House By Yurbban South Beach od Invie v délce 9 dní - 8 nocí. Pobyt je dostupný ve volném termínu od čtvrtka 18. dubna do pátku 26. dubna s cestou letecky z letiště Vídeň, s odletem pozítří. Pobyt se stravou formou bez stravy si jednoduše zarezervujete online u CA Invia.cz, kde zjistíte také aktuální podmínky ohledně cestování do USA. Agentura Invia je lídr v cestování - zastupuje většinu cestovních kanceláří v ČR a garantuje nejlevnější cenu zájezdu do USA. Kategorie této nabídky: jarní prázdniny, Super Last Minute zájezdy, pobytové levně se slevou 10 %, v aktuální online ceně 70519,- Kč.
    Dovolená USA 2024 - Uma House By Yurbban South Beach
    Uma House By Yurbban South Beach
    ★★★★
    • 78 354 Kč
    • 70 519 Kč
  • - 10 %
  • Detail

    Dovolená USA na jaře 2024 v letovisku New York, Hard Rock New York v luxusním 5hvězdičkovém ubytování Hard Rock New York, v délce 9 dní - 8 nocí. Pobyt je ve volném termínu: pátek 19. duben až sobota 27. duben. Doprava do rekreačního zařízení je v rámci tohoto pobytu letecky, s letenkou z letiště Vídeň nebo Katovice, s letem popozítří za aktuální cenu 130339,- CZK. Rekreace je se stravou formou bez stravy. Kategorie této nabídky: jarní prázdniny, Super Last Minute zájezdy, pobytové levně se slevou 5 %. Online prodej tohoto zájezdu zajišťuje cestovní agentura Invia, u které zjistíte také aktuální informace cestování do USA a dlouhodobou předpověď počasí v USA.
    Dovolená USA 2024 - Hard Rock New York
    Hard Rock New York
    ★★★★★
    • 137 199 Kč
    • 130 339 Kč
  • - 5 %
  • Detail

    Dovolená v USA na jaře 2024 v lokalitě New York, Refinery, v místě Refinery v luxusním 4hvězdičkovém ubytování Refinery od Invie v délce 9 dní - 8 nocí. Pobyt je dostupný ve volném termínu od soboty 20. dubna do neděle 28. dubna s cestou letecky z letiště Vídeň, s odletem za 4 dny. Pobyt se stravou formou bez stravy si jednoduše zarezervujete online u CA Invia.cz, kde zjistíte také aktuální podmínky ohledně cestování do USA. Agentura Invia je lídr v cestování - zastupuje většinu cestovních kanceláří v ČR a garantuje nejlevnější cenu zájezdu do USA. Kategorie této nabídky: jarní prázdniny, Super Last Minute zájezdy, pobytové levně se slevou 6 %, v aktuální online ceně 122719,- Kč.
    Dovolená USA 2024 - Refinery
    Refinery
    ★★★★
    • 130 552 Kč
    • 122 719 Kč
  • - 6 %
  • Detail

    Dovolená USA na jaře 2024 v letovisku New York, The Wallace v luxusním 5hvězdičkovém ubytování The Wallace, v délce 6 dní - 5 nocí. Pobyt je ve volném termínu: neděle 21. duben až pátek 26. duben. Doprava do rekreačního zařízení je v rámci tohoto pobytu letecky, s letenkou z letiště Vídeň, s letem za 5 dní za aktuální cenu 79869,- CZK. Rekreace je se stravou formou bez stravy. Kategorie této nabídky: jarní prázdniny, Super Last Minute zájezdy, pobytové levně se slevou 2 %. Online prodej tohoto zájezdu zajišťuje cestovní agentura Invia, u které zjistíte také aktuální informace cestování do USA a dlouhodobou předpověď počasí v USA.
    Dovolená USA 2024 - The Wallace
    The Wallace
    ★★★★★
    • 81 499 Kč
    • 79 869 Kč
  • - 2 %
  • Detail

    Dovolená v USA na jaře 2024 v lokalitě Florida v luxusním 4hvězdičkovém ubytování Uma House By Yurbban South Beach od Invie v délce 12 dní - 11 nocí. Pobyt je dostupný ve volném termínu od neděle 21. dubna do čtvrtka 2. května s cestou letecky z letiště Vídeň, s odletem za 5 dní. Pobyt se stravou formou bez stravy si jednoduše zarezervujete online u CA Invia.cz, kde zjistíte také aktuální podmínky ohledně cestování do USA. Agentura Invia je lídr v cestování - zastupuje většinu cestovních kanceláří v ČR a garantuje nejlevnější cenu zájezdu do USA. Kategorie této nabídky: jarní prázdniny, Super Last Minute zájezdy, pobytové levně se slevou 18 %, v aktuální online ceně 89659,- Kč.
    Dovolená USA 2024 - Uma House By Yurbban South Beach
    Uma House By Yurbban South Beach
    ★★★★
    • 109 340 Kč
    • 89 659 Kč
  • - 18 %
  • Detail

    Dovolená USA na jaře 2024 v letovisku Florida v luxusním 4hvězdičkovém ubytování Uma House By Yurbban South Beach, v délce 9 dní - 8 nocí. Pobyt je ve volném termínu: neděle 21. duben až pondělí 29. duben. Doprava do rekreačního zařízení je v rámci tohoto pobytu letecky, s letenkou z letiště Vídeň, s letem za 5 dní za aktuální cenu 68879,- CZK. Rekreace je se stravou formou bez stravy. Kategorie této nabídky: jarní prázdniny, Super Last Minute zájezdy, pobytové levně se slevou 42 %. Online prodej tohoto zájezdu zajišťuje cestovní agentura Invia, u které zjistíte také aktuální informace cestování do USA a dlouhodobou předpověď počasí v USA.
    Dovolená USA 2024 - Uma House By Yurbban South Beach
    Uma House By Yurbban South Beach
    ★★★★
    • 118 757 Kč
    • 68 879 Kč
  • - 42 %
  • Detail

    Dovolená v USA na jaře 2024 v lokalitě Florida v luxusním 4hvězdičkovém ubytování Uma House By Yurbban South Beach od Invie v délce 16 dní - 15 nocí. Pobyt je dostupný ve volném termínu od neděle 21. dubna do pondělí 6. května s cestou letecky z letiště Vídeň, s odletem za 5 dní. Pobyt se stravou formou bez stravy si jednoduše zarezervujete online u CA Invia.cz, kde zjistíte také aktuální podmínky ohledně cestování do USA. Agentura Invia je lídr v cestování - zastupuje většinu cestovních kanceláří v ČR a garantuje nejlevnější cenu zájezdu do USA. Kategorie této nabídky: jarní prázdniny, Super Last Minute zájezdy, pobytové levně se slevou 25 %, v aktuální online ceně 116469,- Kč.
    Uma House By Yurbban South Beach
    Uma House By Yurbban South Beach
    ★★★★
    • 155 292 Kč
    • 116 469 Kč
  • - 25 %
  • Detail


    Zobrazeno 1-10 z 162 nalezených

    Dovolená v národních parcích USA


    Národní park Grand Canyon

    Velkou pozoruhodností na jihozápadě je dozajista Velký kaňon, který by bylo na své dovolené po USA škoda vynechat. Tento přírodní útvar je považován za jeden z největších divů světa. Jedinečná krajina jistě zapůsobí i na zcestovalé turisty. Kaňon je sedmnácet metrů hluboká a do 29 km široká strž.

    Národní park Monument Valley

    Monument Valley, tzv. „Údolí památníků“ se nachází na hranici severní Arizony s jižní částí Utahu. Na své dovolené se ocitnete najednou v krajině známé z westernů, v indiánské rezervaci kmene Navajo.

    Národní park Yellowstone

    Yellowstone se nachází ve státě Wyoming. Tento národní park patří k nejstarším a nejpestřejším s velkým množstvím gejzírů, spoustou divoké zvěře a překrásnou přírodou.

    Národní park Death Valley

    Nebo–li „Údolí smrti“, které se nachází v Mohavské poušti ve státě California. Death Valley můžete nejlépe navštívit na své dovolené mimo letní měsíce, kdy teploty nejsou tak vysoké (v létě mohou dosahovat až k 50ti stupňům Celsia). Tento národní park se může pochlubit nejhlubší proláklinou na západě (nachází se 86 m pod hladinou moře). V tomto NP se před Vámi otevřou nerušené pouštní scenérie s doposud nenarušenou přírodou.

    Národní park Yosemite

    V tomto parku, který byl ustanoven roku 1890 naleznete nejen překrásnou přírodu, ale také nejvyšší vodopád v USA – Yosemite Waterfall. Oblíbený je také horolezci, jelikož nabízí velké množství výstupů. Návštěvnost je zde nejvyšší zejména v letních měsících.

    Národní park Zion

    Slovo Zion (Sion) je původem z hebrejštiny a znamená posvátné místo. Tento park se nachází v Utahu na jihozápadě Spojených států amerických. Turisty je vyhledávaný zejména pro svou pestrou škálu živočichů, rostlin a pro své pozoruhodné geologické útvary (mohutné pískovcové stěny zajímavých tvarů). Rozloha parku činí 593 km².

    Národní park Arches

    Na své dovolené by jste tento park neměli rozhodně vynechat, Arches leží na jihovýchodě Utahu ve Spojených státech amerických a může se pochlubit nejen fantastickými skalními oblouky (nejznámější je Delicate Arch), ale také mosty a okny v erodovaném červeném pískovci. Rozloha parku je 310 km². Za národní park byl uznán roku 1971.

    Nabídka zájezdů do národních parků USA bývá často spojená například s Velkým okruhem Floridou nebo Národními parky Kanady.

    USA - Základní údaje

    Oficiální název: Spojené státy americké (United States of America - USA)
    Rozloha: 9 629 091 km²
    Počet obyvatel: 290 000 000
    Národnostní složení: Američané 80% (z nich Afroameričaně 13%), Mexičané 4%, Židé 3%, Němci 2%, Italové
    Náboženství: protestanti 60%, katolíci 21%, židé 3%
    Hlavní město: Washington D.C.
    Další velká města: New York City, Chicago, Los Angeles, Houston, Philadelphia, Phoenix , San Diego, San Antonio a Dallas.
    Měna: USD
    Úřední jazyk: angličtina
    Časový rozdíl: - 6 hodin

    Základní demografické údaje

    USA jsou demokratickým státem s hlavním městem Washington. Se spojenými státy sousedí Kanada a Mexico. Západní břehy lemuje Tichý oceán a východní břehy Atlantický oceán.

    Nejnižší bodem je Údolí smrti (Death Valley) - nachází se 86 m pod mořem.

    Nejvyšší hora je Mount McKinley (na Aljašce), která měří 6 194 m n.m.

    V USA můžeme také nalézt mnoho velkých a malých jezer. Mezi nejznámnější patří: Hořejší jezero, Michiganské jezero, Huronské jezero a jezero Ontario.

    Mezi největší řeky patří Missisipi, Missouri, Řeka Svatého Vavřince, Rio Grande a Colorado.

    V USA stojí také za návštěvu Niagarské vodopády, které jsou pokládány za jedny z největších a nejznámějších.

    Dovolená Arizona

    Krajina na jihozápadě patří dozajista k nejpůsobivějším oblastem naší planety. Je typická a přenádherná nejen svými Saguaro kaktusy, které se důstojně tyčí v Sonorské poušti, ale také svými hlubokými kaňony a rozeklanými mohutnými skalami. Arizona má přes 5 miliónů obyvatel, hlavním městem je Phoenix a je se svými 2 miliony obyvatel osmým největším městem USA.

    Phoenix

    „Jako bájný Fénix z popela
    tu na starých indiánských rozvalinách
    vyroste nové město.“
    Anglický učenec, 19 století
    A tak se i stalo..

    Indiánská minulost na Vás může dýchnout v různých místech města Phoenix. Za vidění jisto jistě stojí Pueblo Grande Museum, Desert Botanical Garden a také indiánské muzeum, tzv. Heard Museum.

    Heard Museum

    Pokud se zajímáte o indiánskou kulturu, je toto místo stvořeno právě pro Vás. V muzeu Vám průvodce nejen osvětlí dějiny této zajímavé a krásné kultury, jejich přirozenou moudrost a spiritualitu, ale také Vám ukáže mnoho z dochovaných indiánských pokladů – počínaje stovkami indiánských kačin až po ukázku struktury indiánských obydlí až po osvětlení historie této duchaplné kultury, jež podstoupila jeden z největších holocaustů v dějinách. Heard Museum naleznete ve městě Phoenix, na Central Avenue, 4 bloky severně od McDowell Road.

    „Teprve až bude pokácen poslední strom,
    Teprve až bude znečištěna poslední řeka,
    Teprve až bude ulovena poslední ryba,
    Teprve tehdy zjistíte, že se peníze nedají jíst.“

    Věštba kmene Kríů

    Rawhide

    Zhruba 14 mil jižně od Scottsdale se najednou ocitnete v dávné minulosti – v dobách Divokého západu. V této replice městečka /vytvořeného na 100 akrech v krásné poušti/ si můžete zažít na vlastní kůži, jak jezdili lidé na dostavníku nebo mezku, či shlédnout v místním divadélku pravou kovbojskou přestřelku nebo navštívit indiánskou vesničku. Na této dovolené si na své samozřejmě přijdou i děti, radost budou mít jistě z jízdy v expresním vláčku nebo se mohou povozit na velbloudovi..

    Také zde nechybějí speciální obchůdky se suvenýry, šperky a s westernovým oblečením. A když budete mít chuť můžete si také nechat udělat na památku fotografii v dobových kostýmech.

    Jiným westernovým městečkem, které můžete v Arizoně navštívit je Goldfield. Najdete jej na východ od Phoenixu a dostanete se tam po tzv. Apache Junction, jež je bývalou 44 mil dlouhou apačskou stezkou, která vede nádhernou krajinou. Po cestě stojí uprostřed pouště také– The Elvis Presley Memorial Chapel, která stojí za shlédnutí.

    Wickenburg

    Toto malé městečko leží severozápadně od Phoenixu (zhruba hodinu cesty autem) a je známé zejména svým muzeem, které nese jméno: Desert Caballero Western Museum, které je po svém znovuotevření roku 1975 považováno za jedno z nejlepších v Arizoně. Wickenburg ale není proslavený jen svým muzeem, ale také Supím Dolem, tzv. Vulture Mine, který leží kus (zhruba 15 mil cesty) za městem v poušti, kdy zde našel v roce 1863 Henry Wickenburg při lovu supů zlato.

    Dnes zde najdete ještě dochované baráčky zlatokopů, které jsou přístupné veřejnosti. Můžete jimi bez dozoru volně prolézat a prozkoumávat. Také si můžete prohlédnout zachované stroje na těžbu zlata a zkusit si vyrýžovat tento žlutý kov, což je zdejší turistickou atrakcí. Podle arizonské historie byl Supí důl považován za nejproduktivnější důl, ve kterém vytěžili až 200 miliónů dolarů ve zlatě a stříbře. Za prezidenta Roosevelta byl pak důl uzavřen.

    Flagstaff a okolí

    Město Flagstaff je výborným východiskem nejen pro návštěvu světoznámého Grand Canyonu, ale také jiných klenotů severní Arizony, jako je: Montezuma Castle, Montezuma Well, Sunset Crater N.M., Wupatki N.M., Meteor Crater..

    Montezuma Castle, Montezuma Well

    Pokud pojedete z Phoenixu do Sedony, nezapomeňte navštívit po cestě tato dvě místa. Montezumu Well, která Vám odkryje přes 800 let stará indiánská puebla a Montezumu Castle, jež je vestavěn do skály a je dílem Sinagua Indiánů. Tato stavba je velmi pěkně zachovalá, jelikož byla následkem požáru před 300 lety zrekonstruovaná. Žila zde prý skupina 35ti indiánů, kteří měli uvnitř této vysoké stavby žebříky, aby se tak mohli dostávat i do sousedních místností.

    Wupatki National Monument

    Je nejstarším dochovaným pueblem v USA, v překladu znamená „Vysoký dům“. Kromě něj zde naleznete mnoho dalších zachovaných staveb, které jsou převážně tvořeny z kamenů a červených cihel, které jsou opět dílem, již zmíněných Sinagua indiánů.
    Zhruba 5 mil odsud se nachází další zajímavé místo, a tím je již dávno vyhaslá sopka, tzv. Sunset Crater.

    Sunset Crater Volcano National Monument

    Po několika kilometrech jízdy od Wupatki puebla vjedete do svérázné krajiny, která je z velké části pokryta černým sopečným prachem. K erupci vulkánu prý došlo v roce 1064 a dnes zde jen místy naleznete zelené plochy, které jsou tvořeny především borovicemi a různými drobnými květy.
    V okolí této sopky můžete absolvovat krátký výlet, který vede po naučné stezce (Lava Fow Nature Trail) s mnoha informačními cedulemi, které vám ozřejmí, jaká se zde v rezervaci nachází fauna a flóra.

    Meteor Crater

    Toto pozoruhodné místo se nachází uprostřed pouště, 20 mil západně od města Winslow na východ od Flagstaffu. Tento zajímavý úkaz určitě stojí za shlédnutí. Říká se, že sem zhruba před 50 000 lety dopadl meteorit, který letěl rychlostí okolo 26 000 mil za hodinu a vytvořil zde zhruba 570 stop hluboký a 1 míli široký kráter. Ten byl později využit pro výcvik Apollo astronautů (na důkaz tam stojí pamětní deska). Po shlédnutí kráteru můžete navštívit také pěkné muzeum postavené v jeho blízkosti.

    Sedona

    Když budete v Arizoně určitě nezapomeňte navštívit městečko Sedonu a její okolí, které se přímo nabízí pro pěší turistiku. Sedona je pro turisty obdivuhodná zejména pro svou překrásnou přírodu s červenými skalami. Jedním z nejpěknějších je tzv. Oak Creak kaňon a také atraktivní přírodní koupaliště Slide Rock se skalní skuzavkou.
    Samo městečko na Vás dýchne svou specifičností. Jelikož se věří, že se zde centralizuje nadpřirozená energie, naleznete zde velké množství obchůdků s uměleckými předměty, také střediska jógy, kurzy tai chi, čtení z karet a z ruky, nespočetné galerie, luxusní restaurace (kde můžete např. ochutnat smažený kaktus).

    Route 66

    Legendární dálnice Route 66 je dlouhá zhruba 2400 mil spojovala Chicago s Los Angeles a i přes pozdější výstavbu nových dálnic byla zachována pro svou nostalgickou vzpomínku na dávné časy. Nejlépe zachovaný úsek Route 66 najdete mezi městy Seligman a Kingman.

    Mission San Xaver del Bal

    Jižně od Tusconu se nachází španělský barokní kostel, tzv: „bílá holubice pouště“, která patří skutečně k architektonickým klenotům. Dodnes se zde konají pravidelně bohoslužby pro indiány kmene Papago. My jsme navštívili tento kostel při příležitosti, když se zde konala indiánská slavnost, tzv. Pow wow, kde indiáni tančili a zpívali za zvuku bubnů ve svých tradičních kostýmech. Byl to opravdu nezapomenutelný zážitek.

    Washington D.C.

    Washington D.C. je hlavním městem USA a pojmenováno bylo na počest prvního prezidenta USA – George Washingtona. Městem, jež má tvar čtverce protékají dvě řeky: Potomac a Anacostia. Washington D.C na vás zapůsobí především svou čistotou a honosností.

    Nejvýraznější stavbou je tzv. Washingtonský Monument, který na Vás zapůsobí již z dálky. Nachází se v samém centru města a měří 170 m a je pokládán za nejvyšší kamennou stavbu na světě.

    Pokud jste milovníkem muzeí je toto místo stvořené přímo pro Vás. Nejen, že jich je tu veliké množství, ale nemusíte do nich (do většiny) platit ani vstupné. Najdete tu např. Národní muzeum letectví a kosmonautiky, Přírodovědné muzeum s dinosaury, Národní muzeum afrického umění, Národní umělecké galerie a další.

    Ze základního bodu (nazývaného Mall, který je dlouhý 2 míle), se můžete dostat do nejznámějších washingtonských pamětihodností, jako je např. Kapitol, Kongres, Senát, Nejvyšší soud USA a jeden z nezpůsobivějších monumentů v celém Washingtonu – Lincolnův památník, jež je symbolem překonání traumatu občanské války.

    Od Lincolnova památníku uvidíte na Reflecting pool (zrcadlící se vodní plochu), kde si můžete zavzpomínat na známý film s Tomem Hanksem – Forrest Gump. Novějším poutním místem je také nedaleký Památník veteránů vietnamské války, o jehož postavení se zasadili samotní veteráni. Jedná se o černou stěnu z leštěné žuly, na které jsou vepsány jména až 58 000 vojáků, kteří za války zahynuli, či zůstali nezvěstnými.

    A dále samozřejmě sídlo a pracoviště prezidenta Spojených států amerických - Bílý dům, který denně navštíví až 5000 návštěvníků.

    Dovolenou USA 2024/2025 si nejlépe vyberete pomocí nastavení podmínek ve žlutém vyhledávacím formuláři. Doporučujeme nevolit příliš podmínek najedou, protože se pak velmi omezuje výběr volných termínů ubytování v USA. Zkuste se omezit na maximálně tři nebo čtyři podmínky najednou. Pokud ale máte přibližnou představu kdy do USA vyjet (termínu odjezdu/odletu) a kdy se z do USA vrátit (termín návratu/příjezdu/příletu), zvolte si jednoduše volné termíny vaší dovolené v USA vybráním příslušných měsíců:

    Pobyt v USA si můžete jednoduše vybrat také podle lokality:

    Nevybrali jste si v USA z žádné lokality? Chcete zkusit dovolenou v jiné zemi? Co třeba vyzkoušet: dovolenou Polsko 2024, dovolenou Portugalsko 2024, dovolenou Rakousko 2024/2025 nebo například dovolenou Řecko 2024/2025? Pokud preferujete dovolenou tipu Last Minute, vyberte si pobyt na poslední chvíli - třeba Last Minute zájezdy Seychely.


    Termíny dovolené můžete vybírat také podle jednotlivých sekcí níže. Oblíbené sekce jsou Last Minute, First Minute, roky 2024 a 2025 a sekce podle stravy rozdělené na All Inclusive, plnou penzi, polopenzi, luxusní Ultra All Inclusive nebo snídani. Další kritériem podle kterého si lépe vyberete vaší dovolenou v USA může být třeba doprava. Procházení aktuálních nabídek volných pobytů při cestování do USA letecky 2024 si lze zjednodušit specifikací příslušného letiště, které je pro vás dobře dostupné - viz odkazy níže. V případě tuzemských letišť se jedná obecně o odlety z měst: Prahy, Brna, Ostravy, Karlových Varů a Pardubic. Slovenské cestovní kanceláře nabízejí odlety z letišť v městech Bratislava, Košice, Poprad, Sliač nebo Piešťany. Německé CK nabízí obecně více přímých spojů bez přestupů, odlety jsou z letišť v městech Berlín, Drážďany, Frankfurt nad Mohanem, Mnichov, Norimberk a Lipsko. V případě rakouských cestovních kanceláří se jedná o letecké zájezdy z letišť ve Štýrkém Hradci, Linci, Salzburgu a Vídni, kde bývá k dispozici také více přímých spojů bez přestupů oproti nabídce českých letišť. Z Polska můžete na dovolenou 2024 vyrazit z letiště Katovice, Krakov nebo Vratislav. Typ vašeho zájezdu lze zvolit pomocí příslušné sekce jako například: pouze pro seniory (pro seniory 50 resp. 55 plus), levné zájezdy, podle nejlepších recenzí atd. Svou rekreaci v USA si můžete dále přizpůsobit podle typu ubytovacího zařízení jako jsou hotely, bungalovy, penziony, mobilheimy, atd. Vybírat dovolenou v USA můžete také podle ceny. Ve formuláři je cena dovolené rozdělena do několika pásem od levné dovolené pro nenáročné až po luxusní dovolenou v luxusních rezortech a luxusních hotelech s All Inclusive a Ultra All Inclusive. Pokud necestujete sami nebo nehledáte ubytování v USA pro dva, využijte sekce pro rodiny - rodinná dovolená USA nebo sekci dovolená s dětmi.