Na webu Dovolenáceny.cz naleznete 3500 cen zboží a služeb z 70 zemí světa. Ceny dopravy, potravin, oblečení, obuvi a nápojů v obchodech a supermarketech a ceny v restauracích.
Dovolená ceny    >>    

Dovolená Ceny

Ceny na dovolené v oblíbených zemích 2024

Ads




Cena dovolené

Musíme rozlišit, jestli do ceny své dovolené počítáte také cenu cesty - například letenky. Ta totiž může hrát v ceně dovolené zásadní roli. Pokud se budeme pohybovat v rámci Evropy, tak cena letenek bude spíše nižší a na dovolenou se můžeme dostat také alternativním způsobem jako je vlastní doprava, autobus nebo vlak.
Nejlevnější dovolenou - již za několik set korun pořídíme u našich sousedů na Slovensku, v Německu nebo Rakousku. Pokud chceme strávit dovolenou u moře, tak není o moc dražší dovolená v Chorvatsku nebo dovolená v Itálii.

Při výběru dovolené je velmi důležité kromě sledování recenzí také vybrat správný typ stravy. Proti dovolené bez stravy nebo jen formou snídaně je lepší využít polopenzi, plnou penzi nebo ideálně All Inclusive, případně Ultra All Incusive. Nejlevnější dovolená formou All Inclusive je dostupná v Chorvatsku - dovolená v Chorvatsku All Inclusive, v případě leteckých zájezdů vychází dovolená s nejlepší cenou v Egyptě - dovolená v Egyptě All Inclusive. Pokud budete sledovat Last Minute, případně Super Last Minute nabídky, naleznete určitě i jiné zajímavé země s levnou dovolenou jako je třeba Bulharsko, Tunisko nebo Turecko.

Ceny potravin, nápojů, dopravy a oblečení

Podle cen alkoholu a cigaret vychází nejlépe země jako jsou Filipíny, Vietnam nebo Indie. Doprava je nejlevnější v Zanzibaru, Indii, Egyptě nebo Tunisku. Nealkoholické nápoje koupíte za nejlepší ceny v Bali, Turecku, Vietnamu nebo Tunisku. Oblečení a obuv pořídíte nejlevněji na Srí Lance, v Zanzibaru nebo na Fidži. Cena potravin je zase nejlevnější ve Vietnamu, Tunisku, Indii nebo na Filipínách.

Ads

Zásady ochrany osobních údajů
Kontakt: Solution.cz - Internetová reklama
Copyright © DovolenáCeny.cz 2014 - 2024, všechna práva vyhrazena.