Proč dovolená na lodi?

Lodní říční putování, jedinečné zážitky z cestování.

Bez lodního průkazu, bez zkoušek, přesto kapitánem lodě

Vše vás naučíme, na lodi zacvičíme, lodní trasu poradíme

Originální aktivní dovolená, která vás jednoduše nadchne...

Pronájem lodí a hausbótů v Holandsku, Francii, Itálii, Skotsku, Španělsku, Belgii a dalších zemích

Obytné motorové lodě, hausbóty 2024 

   Prožijte s námi zcela neopakovatelné chvíle originální lodní dovolené. Staňte se kapitánem vlastní lodě a vyražte na objevnou plavbu po evropských řekách, starobylých plavebních kanálech, grachtech, jezerech a lodních průplavech. Nabízíme Vám pestrou směsici pronájmů stovek typů lodí, jachet a hausbótů v mnoha evropských přístavech od tradičního Holandska, Francie, Německa Polska či Itálie až po vzdálenější Skotsko, Irsko nebo Švédsko a jako novinky uveďme Maďarsko či Norsko. Nemusíte mít schopnosti kapitána Gradwella, abyste obytnou loď řídili a dovolenou si užili. K řízení většiny lodí a hausbótů není nutné vlastnit žádný lodní průkaz či skládat jakékoliv zkoušky. Rovněž není potřeba ani žádná předchozí lodní praxe, ale rádi Vás v případě zájmu na plavbu připravíme jak teoreticky, tak prakticky. Naše lodě a hausbóty jsou vhodné pro všechny milovníky originální dovolené bez rozdílu věku.

   Lodě, hausbóty, jachty, dovolená na palubě zážitků

 Lodní charterová agentura SP Praha • Plavební sezóna 2024

  .

   Specializovaná lodní charterová agentura SP Praha...

Plavební sezóna 2024 je naší již třiadvacátou sezónou v oblasti pronájmů rekreačních lodí, jachet a hausbótů. Před více než dvaceti lety začala lodní cestovka SP Praha realizovat pod obchodní značkou Dovolená s lodí.cz první pronájmy plavidel v zahraničí. Od té doby jsme Dovolená s lodí - pronájmy bezprůkazových lodí a hausbótů ve Francii, Holandsku, Itálii..upluli pořádný kus cesty. Od roku 2008 provozujeme vlastní flotilu lodí na Vltavě. Zpočátku se jednalo výhradně o rekreační charterová plavidla, v posledních deseti letech se však stále ve větší míře věnujeme klasické "velké"  lodní dopravě. Provozujeme výletní lodě, přívozy, párty lodě, technická plavidla, ale samozřejmě nezapomínáme ani na klasické půjčování rekreačních lodí s nejoblíbenějším produktem "Kapitánem na den". Pod obchodní značkou Lodní škola provozujeme od roku 2010 největší školící středisko Vůdců malých plavidel v ČR. Přehled našich služeb v oblasti osobní lodní dopravy v Praze naleznete zde. Disponujeme dlouholetými bohatými zkušenostmi v oblasti rekreační i profesionální plavby, většinu nabízených plavebních destinací jsme s lodí opakovaně navštívili. O nabízených lodích víme téměř vše a veškeré tyto letité zkušenosti se snažíme Vám, našim váženým klientům, při pronájmech lodí a hausbótů předávat. Kompletní přehled našich služeb a lodní eshop naleznete na firemním rozcestníku www.sppraha.cz Děkujeme za Vaši dlouhodobou přízeň.

   Pronájmy lodí a hausbótů v Holandsku, Francii, Itálii...

Holandsko, Francie, Belgie, Itálie, Irsko, Anglie, Skotsko, Německo, Polsko, Švédsko, Finsko, Maďarsko, Česká republika - to všechno jsou evropské země,Obytné lodě, hausbóty, motorové jachty - Francie, Holandsko, Itálie, Německo, Skotsko... kde si můžete pronajmout loď (hausbót) a vyrazit vstříc lodnímu dobrodružství, aniž byste museli vlastnit kapitánský průkaz či skládat jakékoliv lodní zkoušky. Vyzkoušejte poklid skrytý v symbióze s vodou - všechna plavidla jsou vybavena pro dlouhodobý pobyt v naprostém komfortu. Jako byste jeli do velice dobře vybaveného bungalovu - kompletně vybavené lodní kuchyně, WC, sprchy, samostatné kajuty, společenské místnosti, vytápění, letní paluby pro opalování... Aktivní dovolená plná zážitků v naprostém pohodlí, to je dovolená s lodí. Z paluby pronajmuté lodě i důvěrně známá místa vypadají jinak. Tak trošku jiné poznávání, tak trochu jiná dovolená pro všechny s mokrou duší...

Hausbóty a lodě pro nadšené cestovatele, bez průkazu.

    Sledujte nás na Instagramu  Přidejte si nás na FacebookuTrajekty   I   Firemní večírky  |   Rozlučky na lodi

 

3796-uvod0013795-uvod0033797-uvod002