Dřevovýroba Pavel Vlček
Dřevovýroba Pavel Vlček
MENU

LARIX VLCEK s.r.o.

Pila - prodej dřeva - dřevovýrova - dřevěné podlahy - severní Morava

Sháníte prkna, fošny, střešní latě nebo také dřevěné podlahy zn. Magnum za výhodné ceny? Toto všechno a ještě více vám poskytne dřevařská firma Pavel Vlček – JUGLANS, sídlící v Brance u Opavy na severu Moravy. Firma realizuje zakázky nejen pro tuzemské, ale i zahraniční odběratele.

Řezivo a výrobky z pily

Naše společnost je jak výrobní, tak i obchodní a jako taková sa zabývá především prodejem řeziva – prkna, fošny, hranoly, hranolky, střešní latě, které mohou být buď impregnované nebo neimpregnované a dále nabízíme možnost hoblování řeziva. Důležitou součástí naší nabídky je i možnost sušení řeziva v sušárnách zn. Katres. Sušíme převážně smrky, modříny, borovice z vlastní výroby.

Součástí naší činnosti je také kamionová autodoprava. Zajišťujeme pro své zákazníky odvoz veškerého řeziva a zboží jak v České republice tak i v zahraničí.

  

Dřevěné podlahy

Najdete u nás také bohatý výběr dřevených podlah.
 
Zabýváme se prodejem třívrstvých dřevěných podlah. U těchto podlah je široká škála vzorků i cenových rozpětí, kde si každý určitě vybere.

Každý měsíc pořádáme výprodejové akce na podlahoviny a to jak v první kvalitě tak i ve druhé, kde se dá nakoupit za velice příznivé ceny. Veškerý nabízený sortiment podlah najdete na našich webových stránkách.

Kontaktujte nás!
Naše firma sídlí v Brance u Opavy na Cihelní ul. 274, pokud máte dotaz, připomínky nebo zájem o zboží, kontaktujte nás a to buď e-mailem, nebo zavolejte. Všechny dotazy obratem odpovíme!

 

Společnost Pavel Vlček realizuje projekt Energetické úspory ve společnosti Pavel Vlček, jehož cílem jsou investice vedoucí ke snížení energetické náročnosti technologií ve společnosti Pavel Vlček. Na tento projekt je poskytována finanční podpora od Evropské unie.

Provozováno CMS / E-shop (c)2023 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies