Menu
Kontakt:
Najdete nás zde
Odborný renovační závod
Martin Ptáčník
Na Návsi 23
410 02 CHOTĚŠOV
IČ: 64823202

Tel.: 603 864 285
E-mail:
renovace@dvere-schody.cz

Úvod


Firma Martin Ptáčník vznikla v r. 1996 se zaměřením na obchodní činnost a dokončovací stavební práce v interiérech. Během dvou let se firma vyprofilovala v dodavatele profesionálních renovačních systémů za použití moderních, velmi odolných materiálů. V případě dveří a zárubní používáme výhradně originální technologie a materiály Welle®. Jedná se o opláštění patřičně upravených původních dveří, případně i zárubní plastem. Schodiště obkládáme vysoce odolnými laminátovými schodištními elementy ve věrných dekorech několika tradičních dřevin. S ohledem na polohu dílny poskytujeme naše služby zákazníkům ze Středočeského kraje a Prahy, po dohodě však i jinde.
Základní filosofií firmy je dodání kvalitních služeb za přiměřenou cenu, naším prvořadým cílem je spokojený zákazník. Tomu je podřízen nejen výběr atestovaných originálních materiálů za použití sofistikovaných technologií, ale i předprodejní servis. V případě uzavření zakázky je návštěva technika, vlastní zaměření a zpracování nabídky zcela zdarma.


V rámci propagace se zúčastňujeme stavebních výstav a veletrhů, a tak nás můžete navštívit například na výstavištích v Lysé nad Labem (výstavy Stavitel a Domov a teplo), v Mladé Boleslavi na Stavotechu, v Lounech na výstavách stavebního zaměření a v Praze na výstavách FOR HABITAT. Zde si můžete naše produkty prohlédnout, takříkajíc osahat a sami se přesvědčit o kvalitě materiálů a preciznosti zpracování.



Aktuálně Vás zveme na výstavu:   v současnosti neprobíhá žádná výstava



renovace@dvere-schody.cz     © 2008-2023 Martin Ptáčník